1.10.15

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Ο Νίκος Μετεβελής ΤΕΛΟΣ από το "Κανάλι 20"! Σχόλια και αντιδράσεις...

Ένας από τους καλύτερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς της Ελληνικής περιφέρειας ο ΝΙΚΟΣ ΜΕΤΕΒΕΛΗΣ, με μεγάλες επιτυχίες στην έως τώρα καριέρα του στα ερτζιανά για πρώτη φορά εκφράζει την  πικρία του  αποχωρώντας (!) από τον Ραδιοφωνικό σταθμό Καναλι20, μια ξαφνική αποχώρηση η οποία σίγουρα προκάλεσε αίσθηση!
Κρατά, ωστόσο, χαμηλούς τόνους και αποφεύγει να πάρει θέση για τα κτυπήματα κάτω από τη μέση .. και απλά περιορίζεται να αναφέρει ότι ο καθένας έχει τις δικές του αξιακές αρχές, αλλά και την δική του προσωπική διαδρομή που τον ακολουθεί και τον χαρακτηρίζει...
Η ανάρτηση του όμως στο fb προκάλεσε πολλά σχόλια στο διαδίκτυο από φίλους και ακροατές της εκπομπής του.
Ο Νίκος λοιπόν έγραψε:
"THE_END!!
 Φίλοι μου σας ζητώ συγνώμη για την ξαφνική διακοπή συνεργασίας με το #ΚΑΝΑΛΙ20 .. Το σημερινό μας ραντεβού ακυρώνεται για πάντα!!
 Πρέπει να έχεις γερό στοµάχι  για να διαχειριστείς την αδικία, και την αχαριστία.. Μέχρι εδώ είπα Τέλος!! Ακόµη και αν μου στοιχίσει βραχυπρόθεσμα, θα μου αποδώσει κέρδος στο µέλλον.. .  Και θετικό πρόσηµο σε αυτό που για εµένα είναι πάνω από όλα, είναι αυτό που μου δίνει πραγματικό ανάστηµα, η επαγγελµατική μου αξιοπρέπεια.!! Μην ξεχνάτε πρέπει να διεκδικούμε ό,τι πιστεύουμε πως μας αξίζει... Έτσι ένας κύκλος κλείνει, ένας κύκλος ανοίγει..
Αγαπημένοι μου φίλοι σας υπόσχομαι πως θα τα πούμε σύντομα... Σας ευχαριστώ για όλα!! Σας Αγαπώ"!
Δείτε τώρα και στα σχόλια των φίλων και ακροατών της εκπομπής του που ακολούθησαν:

πηγη

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου