" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

2.10.15

Οι Ρώσοι σφυροκόπησαν τους τζιχαντιστές σε Ιντλίμπ, Χάμα και Χαλέπι

Ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν ένα νέο κύμα αεροπορικών πληγμάτων από το βράδυ της Πέμπτης στη βορειοδυτική και δυτική Συρία, δήλωσε την Παρασκευή συριακή στρατιωτική πηγή και μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση.
Η πηγή ανέφερε πως τα 18 αεροπορικά πλήγματα πραγματοποιήθηκαν στις επαρχίες Ιντλίμπ, Χάμα και Χαλέπι εναντίον στόχων της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.
Ωστόσο οι αεροπορικές επιδρομές φαίνεται τουλάχιστον εν μέρει να επικεντρώθηκαν σε περιοχές που είχαν πληγεί νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα από τους Ρώσους και στις οποίες το Ισλαμικό Κράτος έχει μικρή ή καθόλου παρουσία και στις οποίες είναι ισχυρή η Αλ Κάιντα.
Οι ένοπλοι στασιαστές και τζιχαντιστές που δρουν στις επαρχίες Ιντλίμπ και Χάμα ανήκουν κυρίως στην Αλ Κάιντα, που στη Συρία λέγεται Μέτωπο Αλ Νούσρα, και στον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA), που είναι σύμμαχος της Αλ Κάιντα.
Αλ Κάιντα και Ισλαμικό Κράτος ελέγχουν ένα μέρος της πόλης του Χαλεπιού, ενώ στην ίδια περιοχή επιχειρεί και το Ισλαμικό Κράτος.
Σε μία ξεχωριστή εξέλιξη, το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε πως τουλάχιστον 12 τζιχαντιστές μέλη στο Ισλαμικό Κράτος σκοτώθηκαν την Πέμπτη σε ρωσική αεροπορική επιδρομή στην επαρχία Ράκα.
Η Ρωσία με τη σειρά της ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε νέες αεροπορικές επιθέσεις στη Συρία, πλήττοντας 12 στόχους της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.
Μαχητικά αεροσκάφη Sukhoi-34, Sukhoi-24M και Sukhoi-25 πραγματοποίησαν 18 εξόδους, πλήττοντας μία θέση διοίκησης και ένα κέντρο επικοινωνιών στην επαρχία Χαλέπι, καθώς και ένα υπαίθριο στρατόπεδο των μαχητών στην Ιντλίμπ, ανέφερε ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας.
Επίσης καταστράφηκε πλήρως ένα κέντρο διοίκησης στην επαρχία Χάμα, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου