1.10.15

ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ! Πάτρα: Έκοψαν την Πολυτεκνική σύνταξη της οικογένειας του αδικοχαμένου στρατιώτη Φ. Ανδρικόπουλου

"ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!"

"Κραυγή" απόγνωσης από τον πατέρα του, γιατί έναν χρόνο μετά η υπόθεση βρίσκεται στο σκοτάδι 

Την αναλγησία του σε όλο της το μεγαλείο δείχνει για ακόμη μια φορά το κράτος στην οικογένεια του αδικοχαμένου Πατρινού στρατιώτη, Φώτη Ανδρικόπουλου, ο οποίος έπεσε νεκρός όταν σε άσκηση που του διέταξαν να πραγματοποιήσει εξερράγη όλμος, πριν από περίπου έναν χρόνο.
Όχι μόνο η πολιτεία και το αρμόδιο Υπουργείο δεν βοηθούν την τραγική οικογένεια, όπως άλλωστε είχαν υποσχεθεί οι εκάστοτε Υπουργοί Εθνικής Άμυνας, αλλά πλέον είναι κλειστές και οι πόρτες του Υπουργού για ακρόαση του πατέρα.
«Παρότι έχουμε ενοχλήσει επανειλημμένως τον κ. Καμμένο, δεν μας δέχεται στο γραφείο του, με τη γραμματέα του να μας λέει πως προηγούνται 600 ανεκτέλεστα ραντεβού», είπε στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου «Πράσινο, Κόκκινο σε Γαλάζιο Φόντο», στο Ράδιο Γάμμα, ο πατέρας του Φώτη Ανδρικόπουλου.
«Μας παρέπεμψαν μάλιστα στο γραφείο του τότε αναπληρωτή Υπουργού, του κ. Ήσυχου, ο οποίος δεν ήξερε καν την υπόθεση», συμπλήρωσε ο κ. Ανδρικόπουλος.
Είναι χαρακτηριστικό πως ούτε η ΕΔΕ δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη, όπως είχε υποσχεθεί η στρατιωτική και η πολιτική ηγεσία, στην οικογένεια του αδικοχαμένου στρατιώτη.
«Είμαστε στο απόλυτο σκοτάδι ακόμη, μετά από έναν χρόνο», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρικόπουλος, για να προσθέσει το άκρον άωτον της υποθέσεως, που καταδεικνύει και το γύρισμα της πλάτης από το κράτος στην οικογένειά του.
«Δεν μας δίνουν πια ούτε τη σύνταξη πολυτέκνων, αφού όταν πήγε ο Φώτης μας φαντάρος μας είπαν πως τον τάϊζε ο στρατός. Τώρα που τον σκότωσε ο στρατός εμείς τι πρέπει να πούμε;», διερωτήθηκε ο τραγικός πατέρας.
Και όλα αυτά έναν χρόνο μετά το θάνατο του Φώτη από τον Ελληνικό Στρατό…


πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου