" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

2.10.15

ΠΥΛΟΣ - Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΓΡΑΠΑΣ

ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ (ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ) ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ  !

Αθόρυβο «Γιγάντιο»  φιλανθρωπικό  έργο συνεχίζει να προσφέρει  ο Αρχιμανδρίτης του Ιερού Ναού Παναγίας Σγράπας ,Ιερεμίας σε αναξιοπαθούντες  της περιοχής του .

 Ο Πανοσιολογιότατος κάνει υποδειγματική δουλειά που  έχει αποσπάσει τα ποιο θετικά  σχόλια όσων γνωρίζουν  το πλούσιο φιλανθρωπικό του έργο

 Άπορες οικογένειες όχι μόνο της  Πυλίας αλλά από ολόκληρη την Μεσσηνία έχουν βρεί  «καταφύγιο » και μοναδικό συμπαραστάτη τον   σεβασμιότατο ιερωμένο  στον δύσκολο αγώνα που δίνουν σε εποχές πρωτοφανούς  οικονομικής κρίσης για επιβίωση .

 Η φιλανθρωπική του δράση δεν περιορίζεται μόνο στην διανομή τροφίμων αλλά επεκτείνεται ακόμα και σε οικονομική στήριξη αδύναμων και εξαθλιωμένων οικογενειών .

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ( σύμφωνα με πληροφορίες μας )  ήταν η πληρωμή χρέους στην ΔΕΗ για ηλεκτροδότηση σε οικογένεια που ζούσε επί μεγάλο χρονικό διάστημα στα σκοτάδια .
 Θα παρακαλούσαμε  τους αναγνώστες μας που έχουν ακόμα την οικονομική  άνεση και θέλουν να προσφέρουν λίγη βοήθεια σε συνανθρώπους μας  που έχουν πέσει θύματα της οικονομικής κρίσης , ας στηρίξουν το φιλανθρωπικό έργο του συγκεκριμένου  Ιερωμένου.

Με μία επίσκεψη σας  στον Ιερό Ναό Παναγίας της Σγράπας   στην Γιάλοβα  της Πύλου, θα δείτε «ιδίοις όμμασι »  το μοναδικό φιλανθρωπικό έργο που συντελείται από τον συγκεκριμένο ιερωμένο και την ανακούφιση που νοιώθουν όσοι απευθύνονται στην εκκλησία για παροχή βοήθειας .

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου