Mιας ευρείας έκτασης αντικατάστασης των ξοφλημένων από συμπαθείς στην κυβέρνηση επιχειρηματίες βρίσκεται σε εξέλιξη.
Με καθυστέρηση 2 χρόνων o Λιακουνάκος συνελήφθη κινηματογραφικά και οδηγήθηκε στην Δικαιοσύνη.
Οι μπαγάσηδες του ΣΥΡΙΖΑ συνέλαβαν τον Θωμά σε χρόνο dt. Μας εντυπωσίασαν με τα αντανακλαστικά τους να συλλάβουν έναν πεσμένο επιχειρηματία του οποίου η Δικαιοσύνη είχε χτυπήσει την πόρτα εδώ και καιρό.
Μόνο που οι Γρήγοροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν δείχνουν τα ίδια αντανακλαστικά για τον διαγωνισμό με τις περίφημες τηλεοπτικές συχνότητες. Τι απέγινε αυτή η παραμυθία σύντροφοι; Δεν δείχνουν τα ίδια αντανακλαστικά με την εφιαλτικά αργόσυρτη Δικαιοσύνη για παράδειγμα που έφτασε να δικάζει τους φονιάδες του Φύσσα όταν τα παιδιά που γεννήθηκαν την μέρα της δολοφονίας του κοντεύουν να πάνε στο Δημοτικό.
Η αίσθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα μαζέψει τους ξοφλημένους επιχειρηματίες που έχουν ανοιχτές υποθέσεις με την Δικαιοσύνη για να τους αντικαταστήσει με δικούς του κυκλοφορεί σαν αστικός μύθος στην πιάτσα.
Κάποιοι μάλιστα κάνουν συγκρίσεις με την εποχή που η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ καθάριζε τους δεξιούς επιχειρηματίες για να εγκαθιδρυθεί στην συνέχεια η παντοκρατορία των πρακτόρων ξένων μυστικών υπηρεσιών που έχτισαν στην Ελλάδα την Αχαστη Μαφία της Μεταπολιτευτικής Διαπλοκής.
Για την ώρα η καθεστηκυία διαπλοκή ψηφίζει δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ και ο πλεόν υπόκοσμος από δαύτους στηρίζει Τσίπρα με νύχια και με δόντια. Και η κυβέρνηση δεν είναι αχάριστη. Μέσα σε μια νύχτα άνοιξε η καταπακτή και κατάπιε τον Νικολούδη που ήξερε πολλά, μιλούσε πολύ και από τηγανίτα τίποτε. 
Το γεγονός όμως ότι γνώριζε σε βάθος την φοροδιαφυγή τον καθιστούσε επικίνδυνο και απρόσμενο-οπότε καλύτερο θα ήτο να αντικατασταθεί. Οπερ συνέβη.
Η σύλληψη του Θωμά ήρθε την ημέρα του απόλυτου φιάσκου Τσίπρα στη Νέα Υόρκη-όπου εντελώς συμπτωματικά έχουν αποκτήσει πολυτελή διαμερίσματα πολλά σημαίνοντα πρόσωπα της εγχώριας σήψης-σε μια προσπάθεια να λειτουργήσει θεραπευτικά στο βατερλό του Αλέξη.
Γύρευε πόσα λεφτά κόστισε στον Θόδωρο Αγγελόπουλο όλο αυτό το ατυχές σώου.
Ούτε Αλβανός επενδυτής δεν θα πατήσει το πόδι του στην Κολομβία των Βαλκανίων.
Οπως γράφει και ο εξαίρετος Παπανδρόπουλος, ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι το υποπροϊόν μίας δήθεν αστικής τάξης η οποία, επειδή σήμερα βρίσκεται σε πλήρη κατάρρευση, μόνον αυτόν θα μπορούσε να έχει διεθνή εκπρόσωπό της.
Η ίδια αυτή τάξη θα επιβάλλει και τους επιχειρηματίες που θα αντικαταστήσουν τους πεσμένους Λιακουνάκους...

πηγή