15.1.16

ΝΕΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ ''THE BIG ONE'' ΜΕΤΑ ΤΙΣ 21-23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Νέο πιθανό ισχυρότερο κύμα του χιονιά ''THE BIG ONE'' ενδέχεται να έρθει στη χώρα μας το χρονικό διάστημα 21-23 περίπου Ιανουαρίου σύμφωνα και με νεότερη πρόβλεψη του Greek-Weather.Org.

Από τις αρχές του Ιανουαρίου πρώτο σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη το Greek-Weather.Org έκανε αναφορά στον χιονιά και ψύχος, ''βαπτίζοντας'' αυτά τα 2 μαζί ως ''THE BIG ONE''. Κάποιοι θέλησαν να ρίξουν λάσπη στην παραπάνω ιστοσελίδα ωστόσο τώρα και εκείνοι λένε τα ίδια με τρόπο προσπαθώντας να τα γυρίσουν.
Το ψύχος και ο χιονιάς θα μείνουν στην ανατολική Ευρώπη και την Ελλάδα για τουλάχιστον 6-7 μέρες ως και τις 24-25 περίπου Ιανουαρίου. 


Μετά λοιπόν από το πρώτο κύμα του χιονιά ''THE BIG ONE'' στις 17-20 Ιανουαρίου, ένα νέο πιθανό δεύτερο κύμα χιονιά του ''THE BIG ONE'' θα έρθει με πιο πολλά χιόνια στις 21-23 περίπου Ιανουαρίου.

Μάλιστα το δεύτερο κύμα θα συνδυαστεί με το ήδη υπάρχον ψύχος που θα έχουμε στη χώρα μας και θα δώσει πιθανότατα πυκνές χιονοπτώσεις στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Θράκη αλλά και περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου με χαμηλό υψόμετρο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου