14.1.16

Πρωτοφανές... Γυναίκα σέρνει γυναίκα στα δικαστήρια γιατί της... έπιασε τον πισινό!

Πρωτοφανές... Γυναίκα σέρνει γυναίκα στα δικατήρια γιατί της... έπιασε τον πισινό!
Για πρώτη φορά στα δικαστικά χρονικά της Κύπρου – Ενώπιον δικαστηρίου υπόθεση άσεμνης επίθεσης από γυναίκα προς γυναίκα εντός του χώρου εργασίας τους

– Την άρπαξε από τον… πισινό!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μία υπόθεση που όμοια της δεν έχει εκδικαστεί ξανά στα κυπριακά δικαστήρια. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης», ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας βρίσκεται υπόθεση άσεμνης επίθεσης από γυναίκα προς γυναίκα εντός του χώρου εργασίας τους. Συγκεκριμένα, μία γυναίκα κατηγορείται από γυναίκα συνάδελφό της ότι απρόκλητα εισήλθε στο γραφείο της και την άρπαξε από τον πισινό... Κατηγορία, την οποία αρνείται η κατηγορούμενη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πολίτη» κατά τη χθεσινή ακροαματική διαδικασία, η παραπονούμενη κατέθεσε ενόρκως ότι την 1η Αυγούστου 2013, ενώ βρισκόταν στο γραφείο της, στις εγκαταστάσεις εταιρείας στη Λάρνακα, η κατηγορούμενη την ακολούθησε και χωρίς ν’ ανταλλάξουν προηγουμένως οποιαδήποτε κουβέντα, τη χούφτωσε στα οπίσθια και άρχισε να της μιλά χυδαία και έπειτα να τη βρίζει. 
«Μόλις μπήκα στο γραφείο μου, η κατηγορούμενη ήλθε από πίσω μου και με το χέρι της με χούφτωσε στον πισινό. Άρχισε να μου μιλά χυδαία και να με βρίζει. Όταν αντέδρασα, αυτή μ’ έσπρωξε. Ξαφνιάστηκα, φοβήθηκα, βγήκα έξαλλη έξω από το γραφείο μου και άρχισα να φωνάζω», είπε, μεταξύ άλλων, η παραπονούμενη στο δικαστήριο. Η παραπονούμενη ανέφερε, επίσης, ότι κατά την επίδικη ημερομηνία η ίδια βρισκόταν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της... 
Η μάρτυρας ανέφερε, ακόμα, ότι αρχικά ανέφερε το περιστατικό σε συναδέλφους της και μετά τηλεφώνησε στον σύζυγό της αναφέροντάς το και σ’ αυτόν. Προτίμησε πρώτα να μεταβεί στο σπίτι της διότι, όπως εξήγησε, ήταν πολύ αναστατωμένη και ακολούθως πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει το συμβάν. Μετά το περιστατικό, η κατηγορούμενη τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά από απόφαση της διεύθυνσης της εταιρείας όπου εργαζόταν.
Κατά τη διαδικασία αντεξέτασης, ο δικηγόρος υπεράσπισης υπέβαλε στην παραπονούμενη ότι δεν είναι μάρτυρας της αλήθειας και ότι ψευδώς κατηγορεί την κατηγορούμενη συνάδελφό της. «Ήθελες να φύγει η κατηγορούμενη από την εταιρεία, για να πάρεις εσύ την προαγωγή και τη θέση της προϊσταμένης, θέση η οποία ήταν ανοικτή στην εταιρεία. Από την ημέρα που ήλθε η κατηγορούμενη στην εταιρεία, εσύ και άλλοι συνάδελφοί σου της κάνατε συνεχώς πόλεμο. Ουδέποτε σου επιτέθηκε άσεμνα και ουδέποτε σε ύβρισε», υπέβαλε ο δικηγόρος στην παραπονούμενη, η οποία απάντησε ότι τίποτε από αυτά δεν ισχύει. Η ακρόαση της υπόθεσης συνεχίζεται με την κατάθεση και των υπολοίπων μαρτύρων κατηγορίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου