14.1.16

Καθάρισε τον Γρηγοράκο...λόγω Κυριάκου η Φώφη

Η Φώφη Γεννηματά αποφάσισε τελικά να θέσει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τον Λεωνίδα Γρηγοράκο.

Ο βουλευτής Λακωνίας είχε δηλώσει ότι υπάρχει ενδεχόμενο συμπόρευσης βουλευτών του Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τη ΝΔ , ενώ σήμερα , επανήλθε με νέες δηλώσεις, παρά τις εξηγήσεις που είχε κληθει να δώσει
Σήμερα σε δηλώσεις του στον ρ/σ. Παραπολιτικά, ο κ. Γρηγοράκος έβαλε κατα της Φώφης Γεννηματά.
«Εμένα με εξέπληξε η αγκύλωσή της σε κάτι το παλιό και το παρωχημένο. Εγώ θέλω μια αξιόπιστη και φερέγγυα πολιτική δύναμη και ας μου το ονομάσει η κα Γεννηματά όπως θέλει, θα είμαι μαζί της. Για αυτό πιστεύω ότι ο κίνδυνος λεηλασίας του χώρου από την εκλογή Μητσοτάκη, όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ αλλά και άλλων χώρων, είναι έντονος. (...) Με κραυγές, αναθέματα, “αβύσσους”, “αποστασίες” και κάτι ταμπέλες που παραπέμπουν στην δεκαετία του ’80 και του ’65 ...εάν οι δυνάμεις της Κεντροαριστεράς δεν εκφράσουν έναν εκσυγχρονιστικό, έναν καινοτόμο πολιτικό λόγο, αν δεν αρθρώσουν κάτι πολιτικά ελκυστικό, εάν δεν γίνει κάτι τέτοιο και παραμείνουμε καθηλωμένοι με ξεπερασμένες αγκυλώσεις , στις ιδεοληψίες μας, στις μονομέρειες μας ότι είμαστε αρχηγοί κομμάτων κλπ του μεσαίου χώρου, τέσσερα –πέντε κόμματα, διάφορες κινήσεις δεν πρόκειται να κάνουμε τίποτα».
Συνέχισε δε: «Να είμαστε και λίγο προσγειωμένοι. Άβυσσος σημαίνει κάτι το τρομερό, εάν δηλαδή από το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ υπάρχει άβυσσος, με το ΚΚΕ και τη ΝΔ τι υπάρχει; Εγώ αυτό που είπα προχθές ήταν αυτονόητο, αποστάτησα; Δεν καταλαβαίνω. Και έμαθα χθες ότι και στο συντονιστικό ο κ. Κεγκέρογλου είπε “όποιος θέλει να αποχωρήσει από το κόμμα ας προχωρήσει σε αποστασία να τελειώνουμε”. Δηλαδή το να πει κάποιος και να αγωνιά για το χώρο που είναι και έχει μεγαλώσει σε αυτό το χώρο και να αγωνιά για το μέλλον αυτού του χώρου οτιδήποτε πούμε είναι αποστασία;».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου