14.1.16

Απίστευτο και όμως... Αριστερό ! Βρήκε τη... λύση η κυβέρνηση για το ψύχος: «Αγκαλιαστείτε»

Ειρωνείες από το υπουργείο Οικονομίας ενώ έρχεται δριμύ ψύχος: Η γενική γραμματεία εμπορίου στέλνει ευχές προτρέποντας σε «περισσότερες αγκαλιές για λιγότερη κατανάλωση πετρελαίου» και να μην κάνουμε χρήση του επιδόματος θέρμανσης

Τη στιγμή που χιλιάδες συμπολίτες μας κινδυνεύουν από το επερχόμενο ψύχος στα τέλη της εβδομάδας, ενώ περικοπές υπάρχουν ως προς τους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης κι ενώ προ διετίας στον ΣΥΡΙΖΑ έχυναν δάκρυα για τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων στη Λάρισα από ένα μαγκάλι λόγω απουσίας θέρμανσης εγκαλώντας την τότε κυβέρνηση, στη γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Οικονομίας αποφάσισαν να κάνουν «πλάκα» με αυτά τα θέματα.

Ειρωνευόμενοι λοιπόν τους χιλιάδες συμπολίτες μας που δεν μπορούν να λάβουν επίδομα και θα ξεπαγιάσουν, στην ευχετήρια κάρτα τους για το 2016 στελέχη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Οικονομίας δίπλα στον γενικό γραμματέα κ. Αντώνη Παπαδεράκη, ευχήθηκαν εκτός των άλλων να μη δίδεται φέτος επίδομα πετρελαίου αλλά να προτιμηθούν οι «περισσότερες αγκαλιές για να υπάρξει λιγότερη κατανάλωση πετρελαίου»!

Να θυμίσουμε πως όταν το κυβερνών κόμμα βρισκόταν στην αντιπολίτευση είχε ξιφουλκήσει κατά της τότε κυβέρνησης για την τραγική κατάληξη των δύο νέων στη Λάρισα, όταν σήμερα τα στελέχη της σήμερα κάνουν «πλάκα» με ένα σοβαρό θέμα που ταλαιπωρεί χιλιάδες Έλληνες.

Μάλιστα η «πλακίτσα» συνεχίζεται στην ευχετήρια κάρτα του υπουργείου που έφυγε προς δεκάδες στελέχη της γενικής γραμματείας με ευχές ανάλογου στιλ για το ασφαλιστικό, τα κόκκινα δάνεια όπου κι εκεί υπάρχουν ειρωνείες.

Θα πρέπει να πούμε πως σύμφωνα με πληροφορίες ο αρμόδιος υπουργός Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας κ. Γιώργος Σταθάκης έχει χάσει τον έλεγχο της γενικής γραμματείας που βρίσκεται σε άλλο κτήριο επί της οδού Κάνιγγος κι όχι επί της οδού Νίκης με αποτέλεσμα να μη γνωρίζει καν το τι γίνεται εκεί.









πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου