15.1.16

Αυτά δεν γίνονται: Ξεμαλλιάστηκαν καλεσμένες στους διαδρόμους του "Ε"!

H κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς με τα κοριτσάκια που γνωρίζουν λίγα λεπτά δημοσιότητας και νομίζουν πως έχουν γίνει celebrity και πως μπορούν να κάνουν άνω κάτω ολόκληρες τηλεοπτικές εκπομπές. 
Θα αναρωτιέστε για τι πράγμα μιλάμε…
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε λοιπόν, είδαμε την Ηλιάνα Γεωργίου στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη. Για όσους δεν γνωρίζουν-λογικό- η κοπέλα ήταν υποψήφια στον διαγωνισμό Star Κύπρος και έχει παρελάσει από όλες τις εκπομπές με αφορμή τη φωτογραφία και την κατάρα που έβαλε στον άντρα της να του φάνε τα γεννητικά του όργανα τα ποντίκια. Τραγικό.
Χθες ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και σήμερα το πρωί είπε να περάσει και μια βόλτα από την Χριστίνα Λαμπίρη για να μιλήσει για άλλη μια φορά για τον ντόρο που προκάλεσε η κατάρα της.
Στο καμαρίνι λοιπόν είχε μια τυχαία συνάντηση με μία ακόμη υποψήφια από του διαγωνισμού, τη Σωτηρία Μουσικού η οποία ήταν επίσης καλεσμένη στην εκπομπή.
Η Ηλιάνα Γεωργίου αποφάσισε τελευταία στιγμή να μην εμφανιστεί στην εκπομπή λέγοντας πως θα έχανε την πτήση της επιστροφής στην Κύπρο, ενώ ουσιαστικά η αφορμή ήταν η παρουσία της άλλης κοπέλας στην εκπομπή. Παρά τις προσπάθειες των υπευθύνων της εκπομπής να τη συνετίσουν εκείνη δεν άκουσε κανέναν και σηκώθηκε κι έφυγε προκαλώντας αναστάτωση αφού δεν εμφανίστηκε καμία από τις δύο κοπέλες στην εκπομπή μιας και η παραγωγή τις ήθελε μαζί.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε και ένα επεισόδιο των δύο κοριτσιών: «Ποια νομίζεις ότι είσαι ρε» της είπε σε έντονο ύφος η Σωτηρία, για να πάρει την απάντηση της Ηλιάνας «Εγώ είμαι η σταρ και όχι εσύ». Όπως καταλαβαίνετε ακολούθησε ξεμάλλιασμα με τεχνικους και παραγωγούς να μπαίνουν στη μέση. Κι εγώ αναρωτιέμαι. Ποιες νομίζουν ότι είναι μερικές; Μαζευτείτε. Γελάνε και οι πέτρες.
nassoblog

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου