Μόλις λίγες ώρες ήταν αρκετές για να δείξουν οι συμπολίτες μας την ανθρωπιά τους σε ένα νεαρό ζευγάρι που θέλει να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, αλλά οι οικονομικές του δυνατότητες είναι από περιορισμένες έως ανύπαρκτες.

Η σχετική κοινοποίηση από τον Δημήτρη Αποστολάκη, στην σελίδα της Κίτρινης Αποστολής στο facebook , προκάλεσε την κινητοποίηση δεκάδων ανθρώπων, που θέλησαν να βοηθήσουν ο καθένας με το δικό του τρόπο.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει ο κ. Αποστολάκης επιθυμεί να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο σε περίπου 2 μήνες. Δεν ζήτησαν βοήθεια, ωστόσο η εθελοντική ομάδα, γνωρίζοντας την οικονομική τους κατάσταση, ανέλαβε την πρωτοβουλία να βοηθήσει.
Μάλιστα, με το ξεκίνημα της πρωτοβουλίας βρέθηκαν το νυφικό για την κοπέλα, κουφέτα και κάποιες μπομπονιέρες. ήδη υπάρχουν άνθρωποι που έχουν προσφερθεί να βοηθήσουν στο θέμα των φωτογραφιών, του ντυσίματος του γαμπρού, του δώρου για τον κουμπάρο και η ...εκστρατεία για ένα όμορφο γάμο συνεχίζεται...

Όπως επισημαίνει και ο κ. Αποστολάκης:

"Επειδή η ζωή μας με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας είναι μαύρη κατάμαυρη και η κατάθλιψη είναι πλέον σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού της χώρας μας, ας προσπαθήσουμε να κάνουμε πράγματα που θα μας αλλάξουν την ψυχολογία μας και παράλληλα να βοηθήσουμε 2 νέα και φτωχά παιδιά στο ξεκίνημα της ζωής τους!"