" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

7.4.16

"Εμένα τι ώρα θα με διαγράψετε;"

"Φαρμάκι" στάζει η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την ΕΣΗΕΑ μετά τη διαγραφή 9 δημοσιογράφων από τα μητρώα της αναφορικά με τη στάση που κράτησαν πριν από δημοψήφισμα του περασμένου Ιουλίου.

Όπως αναφέρει η Έλενα Ακρίτα στην ανάρτηση της στο Facebook: 

«Προς το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ
Συνάδελφοι. Είμαι μέλος της ΕΣΗΕΑ και ψήφισα ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Επιπλέον, αρθρογράφησα υπέρ του ΟΧΙ, στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» όπου εργάζομαι.
Προσοχή: Δεν έκανα ρεπορτάζ. Δεν έκανα έρευνα. Έκανα σχόλιο. Σχό-λι-ο. Σε ένα έντυπο που προεκλογικά τοποθετήθηκε υπέρ του ΝΑΙ – εγώ έγραφα υπέρ του ΟΧΙ. Άκου τώρα κάτι πράγματα.
Λοιπόν. Επειδή έχω κάτι δουλίτσες, κάτι τρεχάματα και δεν μπορώ να στήνομαι καραούλι – τι ώρα να υπολογίζω ότι θα με διαγράψετε; Ή δεν θα με διαγράψετε:

Πείτε μου, σας παρακαλώ. Απαντήστε μου με ένα ΝΑΙ. Απαντήστε μου μ’ ένα ΟΧΙ. Αλλά μην μου απαντάτε με ένα «ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ». Μην μου απαντάτε όπως κάνετε τόσα χρόνια στα παιδιά με τα μπλοκάκια και στους «παρίες» συναδέλφους των δημοσιογραφικών σάιτ.
Α, και μην μου απαντάτε σήμερα που απεργούμε και κάνουμε του Πανελληνίου τη μούρη κρέας. Κι αυριο μέρα είναι. Κι αύριο εδώ θα είμαστε όλοι. Όλοι εμείς τα γαλαζοαίματα μέλη στο γαλατικό χωριό της Ένωσης μας.
Τα σέβη μου».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου