" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

7.4.16

ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ !!! Χήρες και τα ορφανά βάζουν στο στόχαστρο κυβέρνηση και θεσμοί

Η Κυβέρνηση συμφωνεί αρκεί τα μέτρα να εφαρμοστούν μόνο σε χήρες και ορφανά που θα προκύψουν μετά την ψήφιση του σχετικού νόμου.κατάλογος

Οι εκπρόσωποι των πιστωτών ζήτησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, την κατάργηση των συντάξεων χηρείας για όσους δικαιούχους είναι σε ηλικίες μικρότερες των 57 ετών.

Προτείνουν να χορηγείται μόνο για τρία χρόνια σε όσους δικαιούχους δεν έχουν ορφανά παιδιά, ή να χορηγείται υπό προϋποθέσεις μόνο για όσο διάστημα υπάρχουν ορφανά, ή εφόσον σπουδάζουν μέχρι την ηλικία των 24 ετών και να κόβεται αμέσως μετά.

Οι συντάξεις χηρείας ανέρχονται σήμερα σε 402.000 και έχουν μηνιαίο κόστος μόλις 279,5 εκατ. ευρώ αλλά οι θεσμοί λένε ότι αποτελεί «αντικίνητρο» για εργασία.

Η θέση της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων είναι η μεταρρύθμιση να εφαρμοστεί μεν αλλά μόνο σε χήρες και ορφανά που θα προκύψουν μετά την ψήφιση του σχετικού νόμου.

Πληροφορίες TVXS

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου