10.6.16

Κε Νίκα ΔΕΝ υπάρχουν επαγγελματίες φωτογράφοι στην Καλαμάτα;

Ο Δήμαρχος  Καλαμάτας Παν.Νίκας και ο ανάδοχος Ηλίας Ι. Γεωργουλέας  η εταιρεία του οποίου δραστηριοποιείται στην Αττική στο Νέο Ψυχικό  *(πότε προκηρύχθηκε ο σχετικός διαγωνισμός ή δόθηκε με απ ΄ευθείας ανάθεση;)  υπέγραψαν σήμερα, Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, σύμβαση ύψους 5.000 ευρώ με το ΦΠΑ για τη δημιουργία τράπεζας φωτογραφιών του Δήμου Καλαμάτας. 

Ο κ. Γεωργουλέας θα φωτογραφίσει μνημεία και ομορφιές της Καλαμάτας, αλλά και εκδηλώσεις που διοργανώνονται, προκειµένου να χρησιµοποιηθούν για τον εµπλουτισµό των διαφηµιστικών τουριστικών εντύπων, για τη δηµιουργία µπάνερ, για την προβολή της πόλης και του Δήμου με ποικίλους τρόπους και ιδίως μέσα από την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει. 

Η φωτογράφιση θα γίνει σε θεματικές ενότητες ανά εποχή (άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο, χειμώνας) και οι φωτογραφίες που θα παραδοθούν, ανέρχονται σε 2.000.

Υ.Γ

Δεν υπάρχει μομφή εναντίον του κου Γεωργουλέα ο οποίος είναι εξαίρετος φωτογράφος αλλά  ζητάμε  διευκρινήσεις από την δημοτική αρχή για τα κριτήρια της επιλογής την στιγμή που επαγγελματίες φωτογράφοι οι οποίοι δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην Καλαμάτα και ευρύτερα στην Μεσσηνία δίνουν καθημερινή μάχη για την επαγγελματική τους επιβίωση

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου