23.7.16

" Ορφανή " χασισοφυτεία στην Οιχαλία

Κατασχέθηκαν -141- φυτά και -580- γραμμάρια κάνναβης  
 
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των καλλιεργητών 

Εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε δασική περιοχή του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, φυτεία αποτελούμενη συνολικά από -141- φυτά κάνναβης.
Ειδικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε χθες (22.7.2016) το πρωί, επιχείρηση και εξερεύνηση, σε δασική περιοχή του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας.
Κατά την εξερεύνηση, εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, φυτεία κάνναβης, που αποτελούνταν από -123- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1 έως 3,5 μέτρα περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ακόμη -18- εκριζωμένα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1 έως 3,5 μέτρα περίπου και ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -580- γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκε και καλλιεργητικός εξοπλισμός.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών της φυτείας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου