22.7.16

ΒΙΝΤΕΟ - Άφησε τα γκλομπ και έπιασε τους στύλους! Η sexy αστυνομικίνα που αποφάσισε να γίνει στρίπερ!

Προφανώς την έδιωξαν από το αστυνομικό σώμα.

Γιατί άραγε; Η προκλητικές και sexy αναρτήσεις της γυναίκας αστυνομικού έγιναν η αφορμή να απολυθεί από την δουλειά της. Η Κριστίνα Νεγκόντινα αγαπάει να χορεύει αισθησιακά αλλά μάλλον δεν είχαν την ίδια άποψη και οι ανωτέροι της.

Το βίντεο που ανάρτησε στο facebook, όπου χορεύει αισθησιακά, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το σώμα της, ενόχλησε ιδιαίτερα τη διοίκηση της ρωσικής αστυνομίας, στην οποία υπηρετούσε η 26χρονη Ρωσίδα, με αποτέλεσμα να την απολύσουν από το Σώμα.
Οπότε για λόγους βιοπορισμού (σίγουρα) σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί το έμφυτο ταλέντο της στον αισθησιακό χορό και έτσι υπέγραψε συμβόλαιο ώστε να εργάζεται ως στρίπερ.
Ωστόσο, επειδή αγαπούσε τη δουλειά της αστυνομικού, κατέθεσε ήδη αγωγή, κατηγορώντας την ηγεσία της αστυνομίας για άδικη απόλυση. Η 26χρονη μελαχρινή διεκδικεί αποζημίωση 10.000.000 ρουβλίων, δηλαδή περίπου 145.000 ευρώ. Διαψεύδει δε κατηγορηματικά ότι όταν γύρισε το βίντεο με τον χορό ήταν μεθυσμένη ή είχε πάρει ναρκωτικά.

Η πρώτη της επίσημη εμφάνιση θα είναι στην αλυσίδα strip clubs Golden Girls, όπου θα εμφανίζεται σε σόου με τίτλο «We are not mutants», που θα μεταδίδεται online. Πρώτος μισθός για την Νεγκόντινα, που δεν θα εμφανίζεται εντελώς γυμνή, είναι 69.000 ρούβλια, δηλαδή 990 ευρώ τον μήνα, ποσό διπλάσιο από τον μέσο μισθό αστυνομικού στη χώρα της.
Όλα για καλό γίνονται!

Δείτε τον λόγο που απολύθηκε!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου