21.7.16

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Ο ΜΠΕΖΟΣ !!!

Ένα μεγάλο στόχο έχει θέσει το τελευταίο διάστημα ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος με τους συνεργάτες του που η επίτευξή του θα έχει ιδιαίτερη αξία στην εξοικονόμηση πόρων σε όλο το ΕΣΥ.

Πρόκειται πάνω στο ευαίσθητο όσο και δαπανηρό θέμα της διαχείρισης των μολυσματικών αποβλήτων που αποτελεί μείζων ζήτημα για όλες τις νοσοκομειακές δομές.

Πρόθεση του Διοικητή είναι με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας να προχωρήσει στην αυτο-διαχείριση των μολυσματικών αποβλήτων με αποτέλεσμα να επιτευχθεί μια ετήσια οικονομία πόρων 100.000€ με 120.000€ και σίγουρα να υπάρχει μια οριστική απεξάρτηση στο θέμα αυτό για το Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Για το λόγο λοιπόν αυτό τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται η διαβούλευση πάνω στο θέμα των προδιαγραφών μιας και δεν υπάρχουν ενιαίες ενώ από τις 28 Ιουλίου ξεκινούν οι ενδιαφερόμενες εταιρίες του χώρου να επισκέπτονται το Νοσηλευτικό Ίδρυμα και να παρουσιάζουν τον σχετικό εξοπλισμό τους στα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου.

Το σίγουρο είναι ότι ο Διοικητής Γιώργος Μπέζος πάει  να «βάλει χέρι» και σε ένα ακόμη χώρο με ισχυρά συμφέροντα και πολύ παρασκήνιο που νέμονται χρόνια τώρα το ΕΣΥ. Μια παρέμβαση ισοδύναμης αξίας, ίδιας με την αυτοπαραγωγή του οξυγόνου ιατρικής χρήσεως και την εξοικονόμησης πόρων με τη χρήση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας τα οποία πρόσφατα έχουν υλοποιηθεί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Είναι γεγονός ότι ο Γιώργος Μπέζος μας έχει μάθει σε τέτοιες «μάχες» τονίζοντας συνέχεια ότι πρέπει να σεβόμαστε και το τελευταίο ευρώ του Έλληνα φορολογούμενου Πολίτη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου