23.7.16

Γιατί οι άντρες κερατώνουν περισσότερο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού;


Γιατί οι άντρες κερατώνουν περισσότερο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού;

4 βασικοί λόγοι οι οποίοι εξηγούνται και επιστημονικά....
 Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, η θερμοκρασία ανεβαίνει, η διάθεση για δουλειά έχει πέσει κατακόρυφα και κάθε μέρα απλά πηγαινοέρχεσαι με το βλέμμα το κενό, περιμένοντας την άδειά σου!
Σε περίπτωση που το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη σου εποχή, βασικά όλων είναι δεν είναι εκεί το θέμα, υπάρχει ένας βασικός λόγος ο οποίος μπορεί να σου αλλάξει τη γνώμη. Ναι φίλη μου, αν ο καλός σου έχει μία πιθανότητα στις 10 να σε κερατώσει κατά τη διάρκεια του χειμώνα, οι πιθανότητες αυτές αυξάνονται σχεδόν 10 στις 10 κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Το ακόμα πιο αιφνιδιαστικό της υπόθεσης, είναι ότι όλο αυτό εξηγείται και επιστημονικά μιας και υπάρχουν κάποιοι πολύ βασικοί λόγοι για τους οποίους οι άντρες είναι πιο... τσαχπίνιδες κατά τη διάρκεια του καύσωνα. Φίλη μου, διάβασε παρακάτω, και προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Την επόμενη φορά που θα σου πει ότι θα πάει διακοπές με τους φίλους του, απλά κλείδωσέ τον σε μία... ντουλάπα!
1. Λιγότερα ρούχα: Υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να μην είναι αυτό πρώτο στη λίστα; Βγαίνει η άλλη με το κοντό το σορτσάκι, τις περισσότερες φορές επίτηδες, και αναστατώνει τον κόσμο. Όχι ότι μια ωραία παρουσία δεν είναι σέξι και το χειμώνα, αλλά όσο να πεις η σάρκα λειτρουργεί διεγερτικά στον εγκέφαλο και δη τον αντρικό! Δεν έχεις δει πώς πηγαίνουν πέρα δώθε τα κεφαλάκια τους στην παραλία; Είναι να τους λυπάσαι. Το πράγμα γίνεται ακόμα πιο σκληρό, όταν το μαύρισμα είναι σοκολατένιο και κάνει το κορμί ακόμα πιο θελκτικό. Εκεί άντε να τους πιάσεις. Πίνουν και τις μπυρίτσες τους στο μπιτσόμπαρο (αγαπημένη λέξη) και στη συνέχεια κάνουν πράγματα τα οποία σίγουρα όταν συνέλθουν, μετανιώνουν! Και αν δεν μετανιώνουν, θα τους αναγκάσεις εσύ!
2. Λιγότερες ευθύνες: Πριν διαμαρτυρηθείς, να εξηγήσουμε λίγο τι εννοούμε. Το ίδιο είναι να φεύγεις στις 6 από τη δουλειά, αφού έχεις φασκιωθεί με 10 μπουφάν και έξω να είναι πίσσα σκοτάδι και το ίδιο ο ήλιος να λάμπει και παρά την κούρασή σου να πηγαίνεις για afternoon drinks; E δεν είναι! Αυτό που θέλουμε να πούμε με λίγα λόγια, είναι ότι το καλοκαίρι η διάθεση είναι ανεβασμένη, όλα είναι πιο χαλαρά, η κούραση δεν είναι τόσο δυσβάσταχτη, και η όρεξη για εξόδους και φλερτ ακόμα μεγαλύτερη! Και κάτσε εσύ σπίτι να κάνεις μανικιούρ και πεντικιούρ όσο εκείνος θα πίνει zombie με τους συναδέλφους και θα φλερτάρει την μελαχρινή απέναντι. Συγνώμη αλλά έχουμε δίκιο.
3. Έχει και ο καιρός μερίδιο: Αχ φίλη μου, δεν έχεις παρατηρήσει ότι την περίοδο αυτή είσαι εμφανώς πιο... χαρούμενη; Όχι; Καλά ούτε κι εμείς γιατί συνεχίζουμε να είμαστε στο γραφείο αντί να είμαστε σε κάποια παραλία, αλλά δε βαριέσαι; Γενικά πάντως ο καλός καιρός και οι υψηλές θερμοκρασίες ανεβάζουν τη διάθεση και κατ' επέκταση τη λίμπιντο! Οπότε ξέρεις ποια είναι η λύση; Να τον στείλεις μόνιμες διακοπές στην Αλάσκα. Δεν είναι να παίζεις με αυτά!
4. Winter Is Coming: Και για να το πούμε και ελληνιστί, ο χειμώνας είναι προ των πυλών! Καλά που λέει ο λόγος! Μπορεί ο Jon Snow να τον περιμένει πώς και πώς για να μπουν τα πράγματα σε μία σειρά αλλά εμείς οι κοινοί θνητοί που καμία σχέση δεν έχουμε με Westeros και Game of Thrones προσπαθούμε να απολαύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το καλοκαίρι και να το ευχαριστηθούμε. Και τι σημαίνει για έναν άντρα να ευχαριστηθεί το καλοκαίρι; Μα φυσικά να κάνει... καμάκι! Και όλα αυτά γιατί;  Τι θα έχουμε να θυμόμαστε το χειμώνα που θα είμαστε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι;

queen.g

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου