13.8.16

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για την Αγγελική Λοϊζίδου- Παλαιότερα είχε χάσει τον γιο της

Τα ερωτήματα είναι βασανιστικά για τους συγγενείς το 68χρονου Κωνσταντίνου Λοϊζίδη και της 44χρονης κόρης του Ελένης. Είκοσι τέσσερις ημέρες τους αναζητούσαν και χθες το πρωί βρέθηκαν νεκροί σε ένα χωράφι σε ερημική περιοχή στο Μπόρσι Ηλείας.

Κανείς δεν ξέρει πως βρέθηκαν πατέρας και κόρη εκεί. Οι αρχές μόνο εικασίες μπορούν να κάνουν. Εκτιμούν ότι φεύγοντας από την εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στα Δουνέικα, όπου έκαναν διακοπές έχασαν το δρόμο.
Γιατί όμως όταν κατάλαβαν ότι χάθηκαν συνέχισαν και έκαναν μια διαδρομή τουλάχιστον 40 χιλιομέτρων; Τα ίχνη τους χάθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 16 Ιουλίου. 
Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες στις τρεις τα ξημερώματα της Κυριακής σταμάτησαν στην περιοχή της Κουρούτας για να ρωτήσουν.
Σύμφωνα με την Αστυνομία υπήρχε βενζίνη στο 1/4 του ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου και το όχημα δεν παρουσίασε κάποια βλάβη. Ένα πιθανό σενάριο είναι ο 68χρονος να αισθάνθηκε αδιαθεσία και για αυτό το λόγο βρέθηκε στο κάθισμα του οδηγού με την πόρτα ανοιχτή και τα πόδια έξω, ενώ η 44χρονη να απομακρύνθηκε για να ζητήσει βοήθεια ή για να του πάει νερό. Βρέθηκε πεσμένη στο χωράφι σε απόσταση 400 μέτρων.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστή στις σορούς δεν υπάρχουν κακώσεις. Ο θάνατος τους εκτιμάται ότι επήλθε πριν από περίπου 20 ημέρες. Τα αίτια θανάτου πατέρα και κόρης παραμένουν αδιευκρίνιστα. Φως ίσως ρίξουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων. Η ιατροδικαστής ζήτησε τα βιβλιάρια υγείας του 68χρονου και της 44χρονης για την φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσαν.
Τραγική φιγούρα η Αγγελική Λοϊζίδου. Έχασε την κόρη και τον σύζυγό της, ενώ παλαιότερα η οικογένεια είχε χάσει ένα ακόμη παιδί. 
Σύμφωνα με πληροφορίες κοντά στο Μπόρσι ζουν συγγενείς της Αγγελικής Λοϊζίδου. Πιθανότατα πατέρας και κόρη να πήγαν προς τα εκεί αναζητώντας τους για να τους βοηθήσουν, απομακρύνθηκαν όμως από τον οικισμό. Ίσως όμως και να μην γνώριζαν καν που βρίσκονταν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου