11.8.16

ΦΩΤΟ - «Miss Bum Bum» !!! Βραζιλία: 27 κοπέλες ρίχνονται στο «μάχη» του διαγωνισμού για τα καλύτερα οπίσθιαΈνας άλλος μεγάλος... αγώνας στη Βραζιλιά: 27 κοπέλες ρίχνονται στο «μάχη» του διαγωνισμού για τα καλύτερα οπίσθια (φωτό)Μπορεί η Βραζιλία αυτές τις μέρες ζει στους ρυθμούς των Ολυμπιακών Αγώνων αλλά δεν ξεχνά και τον παγκοσμίου φήμης διαγωνισμό «Miss Bum Bum» που ξεκίνησε για 7η συνεχόμενη χρονιά. 

Χθες, οι 27 υποψήφιες που διαγωνίζονται στη φάση των ημιτελικών από όπου θα ξεχωρίσουν οι 15 ξεχύθηκαν στους δρόμους του Σάο Πάολο και φορώντας μόνο τα πορτοκαλί μπικίνι τους διέκοψαν την κυκλοφορία, φωτογραφήθηκαν και διαγωνίστηκαν σε αγώνα 100 μέτρων. 
Σε λίγες μέρες θα γίνει η επιλογή των φιναλίστ που θα περάσουν στον τελικό και τότε ξεκινά εκ νέου ένας αγώνας δρόμου για να συγκεντρώσουν τις τηλεφωνικές ψήφους του κοινού που θα αναδείξουν την μεγάλη νικήτρια. 
Από τις φετινές υποψήφιες ξεχωρίζουν δύο που είναι μαμά και κόρη και διαγωνίζονται για τον ίδιο τίτλο: η Bruna Ferraz, 35 ετών και η Eduardo Morais, ετών 19

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου