13.8.16

Φως στο «μυστήριο» ! Τα UFO πάνω από το Κατάκολο ήταν... φαναράκια ευχών!


Τα UFO πάνω από το Κατάκολο ήταν... φαναράκια ευχών!

Φως στο «μυστήριο» που δημιούργησε άνευ σοβαρού λόγου ντόρο, με την υποτιθέμενη «εμφάνιση» UFO στο Κατάκολο, έριξε μια νεαρή γυναίκα από την περιοχή. Το φωτεινά ιπτάμενα αντικείμενα που είδε ένα ζευγάρι στην περιοχή του Καβουρίου το βράδυ της περασμένης Κυριακής, δεν ήταν τίποτα άλλο πέρα από φαναράκια ευχών…
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ilialive.gr, στην περιοχή του Καβουρίου είχε ξεκινήσει ένα παιδικό πάρτι. Όπως είπαν οι γονείς των παιδιών που έκαναν το πάρτι, αργά το βράδυ άναψαν, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, φαναράκια ευχών.
Λόγω, όμως, του ανέμου τα φαναράκια ευχών κινούνται ακαθόριστα, όχι πάντα ανοδικά, αλλά πολλές φορές παράλληλα με την επιφάνεια. Στην προκειμένη περίπτωση, τα φαναράκια ευχών – που ανάβουν με φωτιά και όντως θυμίζουν πύρινες μπάλες από μακριά - κινήθηκαν παράλληλα με την επιφάνεια της θάλασσας και στη συνέχεια ανέβηκαν προς τον ουρανό έως τη στιγμή που χάθηκαν.
Τα φαναράκια όμως ανησύχησαν κάποιους στην περιοχή που φοβήθηκαν πως μπορεί να παρασυρθούν και να πέσουν σε εκτάσεις με ξερά χόρτα και να ξεσπάσει πυρκαγιά. Για αυτό το λόγο – σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr – κάλεσαν και την Αστυνομία.
Την ίδια ώρα άλλοι πολίτες που διέκριναν πάνω από τη θάλασσα τα φαναράκια, θεώρησαν πως ήταν φωτοβολίδες κινδύνου, που πιθανόν να έριξε κάποιο σκάφος και κάλεσαν το Λιμενικό Σώμα προς ενημέρωση.
Η άγνοια, ο φόβος και η φαντασία κάποιων δημιούργησε UFO πάνω από το Κατάκολο και παράλληλα ένα δημοσίευμα τοπικού μέσου πήρε διαστάσεις...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου