6.11.17

Στην Ελλάδα της κρίσης αναζητούν κινητό 1.500 ευρώ

Βροχή οι παραγγελίες,παρά τη τσουχτερή τιμή και στην Ελλάδα.


Φρενίτιδα στο καταναλωτικό κοινό έχει προκαλέσει η κυκλοφορία του iPhone X, με ουρές να σχηματίζονται έξω από τα καταστήματα της Αpple να μοιάζουν ατελείωτες. Στην Αυστραλία 400 άνθρωποι έσπευσαν να αγοράσουν το δέκατο μοντέλο της Apple δίνοντας 1.579 δολάρια.
To νέο iPhone είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα και σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο Τιμ Κουκ αποτελεί το «μεγαλύτερο τεχνολογικό άλμα» από την κυκλοφορία του iPhone.
Ειδικότερα, το «
iPhone X”» νέας γενιάς της Apple,που ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο διαθέτει σχεδιασμό από γυαλί και αλουμίνιο με μια οθόνη Super Retina HD 5,8 ιντσών με HDR και True Tone, έχει την δυνατότητα να φορτίζει ασύρματα, είναι ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη, ενώ για πρώτη φορά θα χρησιμοποιείται λογισμικό αναγνώρισης προσώπου. 
Το
iPhone X φτάνει δέκα χρόνια μετά το πρώτο iPhone. Το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές εκδόσεις. Η έκδοση με τη μικρότερη χωρητικότητα θα κοστίζει 999 δολάρια.

 Στην Ελλάδα, η τιμή του iPhone X θα κυμανθεί από 1.200 έως 1.300 ευρώ, ανάλογα με την έκδοση.
Πρόκειται για το πιο ακριβό κινητό τηλέφωνο που έχει διατεθεί μέχρι στιγμής στην αγορά. 
Ωστόσο, αυτό δεν πτοεί τους καταναλωτές που το μόνο για το οποίο ανησυχούν είναι για το χρόνο παράδοσης του νέου μοντέλου που φρόντισαν να προπαραγγείλουν εγκαίρως. Όμως, στην ιστοσελίδα της
Apple αναφέρεται ότι θα υπάρξει καθυστέρηση έως και έξι εβδομάδες όσον αφορά την αποστολή του νέου μοντέλου στους αγοραστές. 
Το ύψος κεφαλαιοποίησης της
Apple έφθασε στα 862 δισ. δολάρια. Σύμφωνα με το Reuters, από τον Ιανουάριο του 2007 που κυκλοφόρησε το πρώτο iPhone, η μετοχή της εταιρείας έχει αυξηθεί κατά 1.300%.


in.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου