4.1.18

Δεν έχουν τέλος όλα αυτά που ζούμε τα τελευταία χρόνια - Ζουράρις: Οι μαθητές να πηγαίνουν άλλη ώρα στα μπορντέλα !!!

Η ανισορροπία έχει πιάσει κόκκινο κι ακόμη ανεβαίνει…
Την απόφαση του υπουργείου Παιδείας να καταργήσει σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό για να μην αδικηθούν μαθητές που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά σχολίασε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις.
Ο υφυπουργός Παιδείας είπε να απαγορευτούν τα ξενύχτια και αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε ο ίδιος σε εκδρομή του 1958.
Όπως είπε «από τους 24 που πήγαμε εκδρομή το 1958 πήραν οι 11 διαγωγή κοσμία επειδή πήγαν στο στρατιωτικό μπορντέλο του Μεσολογγίου» για να συμπληρώσει μετά την παρατήρηση των δημοσιογράφων ότι αυτά γίνονταν πριν από 60 χρόνια ότι «δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνουν στο μπορντέλο τις τρεις αυτές ημέρες, να πάνε πριν και μετά».
«Να κάτσουν στο ξενοδοχείο και να διαβάζουν» συμπλήρωσε ο κ. Ζουράρις στις παρατηρήσεις των δημοσιογράφων ότι τα παιδιά θέλουν να βγουν το βράδυ.
Ο Κώστας Ζουράρις, μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο «να διευθετηθούν», όπως είπε, και οι εκδρομές στο εσωτερικό ζητώντας οι εκπαιδευτικές εκδρομές να γίνουν μάθημα. «Δεν χαζολογούμε βλέποντας στο αρχαιολογικό μουσείο Αθηνών ένα άγαλμα χωρίς να ξέρουμε τι βλέπουμε. Είναι μάθημα η εκπαιδευτική εκδρομή» πρόσθεσε ο υφυπουργός Παιδείας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου