5.1.18

Σοκ σε αεροπορική πτήση: Την έγδυσε και την έτριβε ενώ κοιμόταν

Δίπλα στον 34χρονο δράστη καθόταν η σύζυγός του 

H 22χρονη Αμερικανίδα ξύπνησε και αντίκρισε τα χέρια του 34χρονου Ινδού μέσα στο εσώρουχό της Ένας άνδρας ινδικής καταγωγής κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια νεαρή γυναίκα ενώ εκείνη κοιμόταν, κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής πτήσης από το Λας Βέγκας με προορισμό το Ντιτρόιτ.

Η 22χρονη επιβάτης της Spirit Airlines, που είχε αποκοιμηθεί στο κάθισμά της κατά τη διάρκεια της πτήσης της περασμένης Τετάρτης, ξύπνησε ξαφνικά όταν ένιωσε μια έντονη πίεση στα γεννητικά της όργανα.

Έντρομη διαπίστωσε ότι το πουκάμισό της αλλά και το παντελόνι της ήταν ξεκούμπωτα και ότι ο άνδρας που καθόταν δίπλα της, ο 34χρονος Prabhu Ramamoorthy είχε βάλει το χέρι του μέσα από το εσώρουχό της. 

Ο 34χρονος άνδρας, που διαμένει στις ΗΠΑ τα τελευταία δύο χρόνια με προσωρινή βίζα, αμέσως τράβηξε το χέρι του, όμως η νεαρή έσπευσε να καταγγείλει το περιστατικό στις αεροσυνοδούς. Εκείνες με τη σειρά τους ενημέρωσαν τις αρμόδιες Αρχές του αεροδρομίου του Ντιτρόιτ και ο δράστης συνελήφθη αμέσως μετά την προσγείωση του αεροσκάφους.

Αρχικά ο Ramamoorthy υποστήριξε στο πλήρωμα του αεροσκάφους ότι κοιμόταν όταν η νεαρή κοπέλα ακούμπησε πάνω του και εκείνος - μέσα στον ύπνο του - ακούμπησε κατά λάθος τα χέρια του πάνω της.

Έπειτα όμως, κατά τη διάρκεια ανάκρισής του από πράκτορα του FBI παραδέχτηκε ότι της ξεκούμπωσε το σουτιέν και έπαιξε με το στήθος της, ότι της ξεκούμπωσε το παντελόνι και έβαλε τα χέρια του πάνω στα γεννητικά της όργανα, χαϊδεύοντάς τα.

Μάλιστα, όπως ομολόγησε στις Αρχές, προσπάθησε να βάλει τα δάχτυλά του στο αιδοίο της αλλά δεν τα κατάφερε.

Αυτό που κάνει την υπόθεση ακόμα πιο σοκαριστική, είναι το γεγονός ότι ακριβώς δίπλα από τον άνδρα, ο οποίος εργάζεται ως project manager σε τεχνολογική εταιρεία στις ΗΠΑ, καθόταν η σύζυγός του, που επίσης κοιμόταν κατά τη διάρκεια της επίθεσης και ξύπνησε μόνο απο τις φωνές του θύματος του άνδρα της.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου