5.1.18

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΜΠΕΖΟΥ !!! ΤΑΤΟΥΛΗΣ-ΤΕΡΝΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!!

 Νέα μετωπική επίθεση του Γιώργου Μπέζου διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας για το σκουπιδοεργοστάσιο της ΤΕΡΝΑ στην Παλιοχούνη Αρκαδίας μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook σε Τατούλη και ΤΕΡΝΑ

Δείτε την ανάρτηση 

ΤΑΤΟΥΛΗΣ-ΤΕΡΝΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!!

Αγαπητοί μου φίλοι, είπα προχθές να βάλω τελεία, αλλά διαβάζω πράγματα σήμερα στην επικαιρότητα που και να ήθελα δεν μπορώ να μην απαντήσω…
Λοιπόν ξεκινάμε με την εταιρία ΤΕΡΝΑ Α.Ε :
Α) Πρώτη φορά βλέπω να ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑ, να λες ότι είναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΛΕΦΤΗΣ & ΑΛΗΤΗΣ (πόσο μάλλον μια σοβαρή «υποτίθεται» εταιρία) και ΑΥΤΟΣ να σου απαντά, ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!! 

Δεν πειράζει, σας πήγα εγώ……
Β) Λέει επίσης η ΤΕΡΝΑ ΑΕ σήμερα, ότι πρόκειται για διαφορά μεταξύ ιδιωτών. 

Πρέπει να τους πει κάποιος, ότι άλλο αυτό και άλλο σύσταση εγκληματικής συμμορίας που εμπλέκονται εταιρίες-ελ.επαγγελματίες-μηχανικοί- συμβολαιογράφοι-δημόσιες αρχές κλπ. με σκοπό την υφαρπαγή-κλοπή ακίνητης ιδιοκτησίας πολιτών.
Πάμε τώρα στο κο Π.Τατούλη και στη Περιφέρεια.
Α) Κύριε Τατούλη σταμάτα πια να κρύβεσαι ή να σε κρύβουν. Σε περιμένω τώρα 1 μήνα να δώσεις μια καθαρή απάντηση και τίποτα. Άλλες φορές ήσουν λαλίστατος. Σήμερα αποφάσισες λοιπόν (λόγω της δημοσιότητας και της πίεσης του θέματος) να πετάξεις την μπάλα στη κερκίδα και να πεις ότι το θέμα αφορά ιδιώτες και δεν είναι πολιτικό. Κάνεις λάθος και το ξέρεις πολύ καλά. Το ζήτημα είναι πρωτίστως πολιτικό και έχω όλα εκείνα τα επίσημα στοιχεία που το αποδεικνύουν.
Β) Λέτε στη Περιφέρεια (μαθαίνω σήμερα), ότι στο προσύμφωνο που είχαν υπογράψει οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, δεν αναφέρεται πουθενά ως ιδιοκτήτης της εν λόγω έκτασης, ο Ηρακλής Μπέζος.
Λοιπόν για να τελειώνουμε. 

Ξεκινώ από σήμερα να δημοσιοποιώ επίσημα στοιχεία………
Παρακάτω λοιπόν διαβάστε τα επίμαχα κομμάτια από το προσύμφωνο που είχαν υπογράψει ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και τι οι ίδιοι αναγνώριζαν και συνυπέγραφαν ως ιδιοκτησία γης στον Ηρακλή Μπέζο.
Και ένα τελευταίο. 

Όσο και να βιάζεστε να υπογράψετε την σύμβαση, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ….
ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!!
ΥΣ: Σας κάνω γνωστό φίλοι μου –πέρα όλων των άλλων διαδικασιών- ότι ήρθε η στιγμή να ενημερωθούν επίσημα και οι αρμόδιοι Υπουργοί!!!!!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου