5.1.18

''Ο χρήσιμος ηλίθιος'' της κυβέρνησης Αθηνών

Τι καλό να περιμένει ο απόδημος Ελληνισμός από έναν γραφικό, που ''διαπρέπει'' στην ''σαχλαμάρα'';
 
Κώστας Ζουράρις: 
Ο άχρηστος-άσχετος ''καραγκιόζης'', δηλ. ''ο χρήσιμος ηλίθιος'', της κυβέρνησης των Αθηνών
 
Ο  υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις (ΑΝΕΛ), υποτίθεται ''αρμόδιος γιά την ελληνόγλωσσση Παιδεία στο εξωτερικό'', έκανε την ακόλουθη δήλωση σε ραδιόφωνο της Αθήνας (4 Ιαν. '18): «...Δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνουν (οι μαθητές) στο μπορντέλο τις τρεις αυτές ημέρες (σ.σ: της εκδρομής), να πηγαίνουν πριν και μετά. Να κάτσουν στο ξενοδοχείο και να διαβάζουν...'Εχω δει το βράδυ, κάπου μετά το Πάσχα, να περιφέρονται ασκόπως διάφορα μικρά παιδάκια ανήλικα, 15-16 ετών, στα Λαδάδικα και να ψάχνουν να βρουν σε ποιο κωλάδικο θα μπουν».
Είναι γεγονός ότι αρκετοί πολιτικοί στην Ελλάδα, διαπλεκόμενοι ''καραγκιόζηδες'' και μη, έχουν ξεφύγει πολύ, ειδικά στα ''μνημονιακά χρόνια''.
Η απαράδεκτη γλώσσα του Ζουράρι, αν και είναι υφυπουργός Παιδείας, σε συνδυασμό με τις κατά καιρούς άλλες, χαμηλού επίπεδου, γραφικές και ασοβάρευτες δηλώσεις και πράξεις του, μας ενδιαφέρουν ως Ομογένεια. Επειδή, υποτίθεται, ασχολείται με την Παιδεία των παιδιών των Ομογενών. Αλλά αγνοεί ακόμα και την...''ιδιότητά'' του, αφού ουδέποτε ασχολήθηκε ουσιαστικά με την Παιδεία Ομογενών. Απλά εμφανίζεται, ως γραφικός, στην Βουλή και σε τηλε-''παράθυρα'', λέγοντας ''σαχλαμάρες'', γιά άλλα ζητήματα.
.......................

''Eθνικός Κήρυξ'' και η μεγάλη ''αδικία'' με το βραβείο ''Πούλιτζερ''
Τι παθαίνουμε όταν ο εκδότης της ελληνικής εφημερίδας Αστόριας Νέας Υόρκης, ''φιλοκαλεί μετ' ευτελείας''... ( ΔΙΑΒΑΣΤΕ )

....................

Τα πραγματικά προβλήματα στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής (ΗΠΑ) και τα παιχνίδια συμφερόντων
Το μεγάλο ερώτημα της Ομογένειας ΗΠΑ: Που πήγαν τα χρήματα που έδινε στην Αρχιεπισκοπή;;; Γιατί η Αρχιεπισκοπή ανέχτηκε να γίνει ''πλυντήριο ξεπλύματος χρήματος'' (νόμιμου και μη) ''επιφανών Ομογενών'';;; Γιατί ο οικουμενικός Πατριάρχης (που δεν τον έχει σε εκτίμηση η Ομογένεια), αφού πολυδιαίρεσε τον χρόνο 1996 την (παλαιότερα) ισχυρή Αρχιεπισκοπή Βορείου και Νοτίου Αμερικής, ακόμα χρησιμοποιεί τον ''σκοτεινό'' και διαπλεκόμενο παπα-Καρλούτσο γιά τις οικονομικές και λοιπές ''βρωμιές'';;; Η ''κρίση στην Αρχιεπισκοπή'' έχει δύο σκέλη: ''Ξέπλυμα χρήματος'' και ''ληστρική επιδρομή'' του οικουμ. Πατριαρχείου στην Ομογένεια ΗΠΑ.... ( ΔΙΑΒΑΣΤΕ )

..................................

www.kalami.us    |    www.kalami.news

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου