6.1.18

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΖΟΣ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΤΕΡΝΑ-ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ-ΤΑΤΟΥΛΗΣ


Υπέβαλλε ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ και διαφύλαξε την αξιοπρέπεια σου !!!

ΕΥΘΕΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΕΙΑΦΕΡΙΑΡΧΗ ΕΥΑΓ,ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΕΖΟ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΛΙΑΔ ΣΤΟ FACEBOOK !!! 

 Δείτε την ανάρτηση 

 ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΤΕΡΝΑ-ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ-ΤΑΤΟΥΛΗΣ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ,
ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ,
Ο ΛΟΓΟΣ ΣΕ ΣΕΝΑ!!!

Αγαπητέ φίλε, πατριώτη Βαγγέλη Γιαννακούρα,
Γνωριζόμαστε χρόνια. Καταγόμαστε και μεγαλώσαμε και οι δύο σε γειτονικά χωριά που τα χωρίζει μόλις 1 χιλιόμετρο. Εσύ από το Αθήναιο, εγώ από το Κεραστάρι. Πάντα υπήρχε ανάμεσά μας, αμοιβαία αγάπη, εκτίμηση και αλληλοσεβασμός.
Η ζωή όμως κάνει τους δικούς της κύκλους και μας φέρνει καμιά φορά μπροστά και σε μεγάλα διλήμματα. Σε ένα τέτοιο δίλλημα αγαπητέ φίλε Βαγγέλη έχεις βρεθεί και ΣΥ τώρα. Και πρέπει να μιλήσεις καθαρά και να πεις με ποιους πας και ποιους αφήνεις. Με τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Ή ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ!!! ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ!!!

Στο δια ταύτα λοιπόν.
Το Φθινόπωρο του 2013, σε ανοιχτή συζήτηση για το θέμα των σκουπιδιών που έλαβε χώρα παρουσία πολλών συμπατριωτών μας στην Ασέα, ισχυριζόσουν μέσα στα άλλα -με βάση το σχέδιο-μελέτη-χωροθέτηση της ΤΕΡΝΑ ΑΕ που είχες μπροστά σου- ότι ο πατέρας μου Ηρακλής Μπέζος είχε πουλήσει 80 στρέμματα. Σε σημείο που «τον ανάγκασες» -για να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας-, να υπογράψει δημόσια υπεύθυνη δήλωση ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μάλιστα σε εκείνη την υπεύθυνη δήλωση την οποία είχες υπογράψει και ΕΣΥ, είχε μπει και η προσθήκη ότι εάν κάτι τέτοιο όντως δεν ισχύει και πρόκειται για παράνομη πράξη, τότε δεν πρόκειται να προχωρήσει κανένα έργο και καμία ΤΕΡΝΑ ΑΕ. Μάλιστα ΕΣΥ πρώτος θα διαχώριζες την θέση σου και θα έβγαινες να το καταγγείλεις.
Στο σήμερα λοιπόν.
Σήμερα Βαγγέλη γνωρίζεις πια είναι η αλήθεια μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις. Έπεσες και ΕΣΥ θύμα μιας καλοστημένης απάτης.
Όμως ταυτόχρονα καλείσαι να πάρεις και αποφάσεις. Καλείσαι ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ ΌΛΑ να τιμήσεις την υπογραφή σου. Εάν δεν το κάνεις, λυπάμαι που θα στο πω, αλλά θα είσαι και εσύ ένας απ’ αυτούς.
Συνεπώς, επειδή σε γνωρίζω καλά και ουδέποτέ αμφισβήτησα την ηθική σου ακεραιότητα, παίρνω το θάρρος να σου πω, πως αυτή τη στιγμή έχεις μόνο ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ.
Να διαχωρίσεις την θέση σου από αυτή τη βρωμιά και την λαμογιά και να μην συμμετάσχεις σε αυτή την εγκληματική συμμορία με τη σιωπή σου. Μην ταυτιστείς με ότι πιο σάπιο και διεφθαρμένο υπάρχει. Δεν σου αξίζει. Σε αδικεί. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!!!

Υπέβαλλε ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ και διαφύλαξε την αξιοπρέπεια σου. 
Για να μπορείς και αύριο να βλέπεις τους συμπατριώτες μας, τους Δημοβαλτεστιώτες, τους Μεγαλοπολίτες, τους Τριπολιτσιώτες αλλά και άλλους πολλούς στα μάτια. Γιατί όπως και εσύ ξέρεις πολύ καλά, αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία ΣΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ!!!! Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!!
Συνεπώς ΠΡΟΧΩΡΑ……
ΥΣ. Και επειδή μιλάω ΜΟΝΟ με επίσημα έγγραφα και στοιχεία, καταθέτω το επίμαχο κομμάτι από τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης το Γενάρη του 2014. Για να ξαναθυμηθείς τι είχε λεχθεί.......

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου