8.3.18

Σοκ στη Καβάλα με 16 χρονη μαθήτρια dealer ναρκωτικών

Σαν κεραυνός έπεσε στην Καβάλα η είδηση ότι οι αστυνομικοί συνέλαβαν μια ανήλικη μαθήτρια λυκείου, η οποία δεν αρκούνταν στον ερωτικό δεσμό με τον λίγο μεγαλύτερο φίλο της, αλλά τον συντρόφευε και στις παράνομες δουλειές του, έχοντας εξελιχθεί σε συστηματική dealer ναρκωτικών!
Μάλιστα, το ζευγάρι των διακινητών είχε αποκτήσει ευρύτατο «πελατολόγιο» μεταξύ των χρηστών κάνναβης στην πόλη.
Ο 21χρονος είχε παρασύρει την ερωτευμένη 16χρονη κοπέλα στον σκοτεινό δρόμο της παρανομίας, καθώς τη διαβεβαίωνε ότι μέσω της πώλησης ναρκωτικών θα εξασφάλιζαν εύκολο χρήμα και θα αποκτούσαν μια πιο άνετη ζωή. Ομως η ενασχόλησή τους με τη διακίνηση ξεπέρασε τα στενά όρια του κύκλου των πελατών τους και δεν άργησε να φτάσει στα αυτιά των έμπειρων στελεχών της Ασφάλειας Καβάλας.
Υστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας έφτασαν στα ίχνη τους και ανακάλυψαν το διαμέρισμα όπου έμενε το ζευγάρι.
Αμέσως έκαναν έφοδο και συνέλαβαν τη 16χρονη μαθήτρια και τον 21χρονο φίλο της, πάνω στον οποίο βρήκαν ποσότητα ναρκωτικών. Ομως συνέχισαν την έρευνα κάνοντας φύλλο και φτερό το διαμέρισμα, από το οποίο τελικά έβγαλαν λαβράκι.
Το νεαρό ζευγάρι είχε έτοιμες για πώληση συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 605,2 γραμμαρίων, ενώ διέθετε και μία ηλεκτρονική ζυγαριά για να υπολογίζει με ακρίβεια τις ποσότητες που πουλούσε.
Επίσης, κατασχέθηκαν 150 ευρώ, προερχόμενα από τις πωλήσεις του χασίς, και τρία κινητά που είχαν στην κατοχή τους, για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου, ώστε να εντοπιστούν και οι μεγαλύτεροι κρίκοι της αλυσίδας διακίνησης.
Ο νεαρός και η ανήλικη, που πείστηκε να ακολουθήσει τον φίλο της στην παρανομία και να γίνει ντίλερ ναρκωτικών προτού καλά καλά τελειώσει το σχολείο, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες από τους αστυνομικούς για να εντοπιστούν οι γονείς της μικρής, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας της.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου