10.3.18

Συνέντευξη τύπου για το Πανηλειακό Συλλαλητήριο

Συνέντευξη τύπου δόθηκε σήμερα Σάββατο 10/3/2018 στο Δημαρχείο του Δήμου Άργους Μυκηνών από τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών και τα μέλη  της συντονιστικής επιτροπής του Συλλαλητηρίου του Πύργου. Το Πανηλειακό Συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου 2018 και ώρα 12:00 στον Πύργο της Ηλείας όπου κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος,Δήμαρχος του τόπου καταγωγής της Γενιάς του Μ. Αλεξάνδρου.
Το μήνυμα που δόθηκε από όλα τα μέλη της επιτροπής που παρευρέθησαν στην συνέντευξη τύπου ήταν ισχυρό «Θα είμαστε εκεί για να διαδηλώσουμε την αντίθεσή μας στις κυβερνητικές (και όχι μόνον) προθέσεις να εκχωρήσουν το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς.Θα είμαστε εκεί ακομμάτιστα μόνο με ελληνικές σημαίες για να ανακτήσουμε την εθνική μας υπερηφάνεια και να διαφυλάξουμε την ιστορία μας-Όλοι Μαζί στηρίζουμε!Όλοι Μαζί συμμετέχουμε!Ενωτικά … Ασυμβίβαστα … Μαχητικά!Γιατί… Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!»
Στην συνέντευξη τύπου παρευρέθησαν εκτός του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του συλλαλητηρίου κ. Γιώργος Κουρκούτας , κ. Χάρης Μιχαλακόπουλοςκαι οκ.Κυριάκος Βασιλάρας,ο ομιλητής κ. Γιώργος Τάκη Δόξαςκαι ο Πρόεδρος του ΣΑΦΕΜ (Συνδέσμου Αλέξανδρος Φίλιππος Έλλην Μακεδών)κ. Ευάγγελος Στόγιος.

* ΣΗΜΕΙΩΣΗ NEWSMESSINIA  

Στην αφίσα υπάρχει ένα λάθος που ....βγάζει μάτι !
Ο Επικούριος Απόλλωνας διοικητικά ανήκει στον Δήμο Οιχαλίας  του Νομού Μεσσηνίας ..
Κύριε Δήμαρχε μην χαράσσουμε αυθαίρετα διοικητικά όρια των Νομών 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου