10.3.18

Στο Αυτόφωρο γυναίκα αστυνομικός και δύο άνδρες

Κατά τη διάρκεια ελέγχου σε όχημα, διαπιστώθηκε ότι αυτό έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, κάτι που οδήγησε τους αστυνομικούς σε περαιτέρω έλεγχο του οχήματος...
Στη σύλληψη δύο ανδρών και μιας γυναίκας αστυνομικού που υπηρετεί στην Αττική προχώρησαν οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας το Σάββατο, σχηματίζοντας δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε όχημα, διαπιστώθηκε ότι αυτό έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, κάτι που οδήγησε τους αστυνομικούς σε περαιτέρω έλεγχο του οχήματος. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα τσαντάκι που περιείχε δύο υπηρεσιακά δελτία ταυτότητας της Ελληνικής Αστυνομίας, μικροποσότητα ναρκωτικών και το υπηρεσιακό πιστόλι της αστυνομικού, με την οποία ο ένας ιδιώτης φέρεται να διατηρεί προσωπικές σχέσεις.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., τα δελτία ταυτότητας είχαν περιέλθει, μέσω της υπηρεσιακής οδού, στην κατοχή της αστυνομικού για καταστροφή, χωρίς όμως η ίδια να προχωρήσει στην προβλεπόμενη διαδικασία.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει τα αδικήματα της υπεξαίρεσης στην Υπηρεσία και των διατάξεων περί οπλοφορίας όσον αφορά στην αστυνομικό και τα αδικήματα της πλαστογραφίας και των διατάξεων περί οπλοφορίας και εξαρτησιογόνων ουσιών, για τους δύο ιδιώτες, ενώ το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. έχει κινήσει ήδη τις πειθαρχικές διαδικασίες για την 34χρονη αστυνομικό.


in.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου