9.3.18

''Τουρισμός'' μιάς εβδομάδας Παν. Κουρουμπλή, με 9 συνοδούς, στις ΗΠΑ

Ο υπουργός Ναυτιλίας θα αφιχθεί στην Νέα Υόρκη, Τετάρτη βράδυ 14 Mαρτίου '18. Την επόμενη ημέρα θα συναντηθεί με το Συμβούλιο ενός ναυτικού... ''κλάμπ'', με την επωνυμία ''AMERICAN P&I CLUB'', ενώ άλλη συνάντησή του δεν προβλέπεται.
Την επόμενη ημέρα το πρωί (Παρασκευή, 16 Μαρτίου) αναχωρεί γιά Τάμπα Φλόριδα, όπου θα παραμείνει και το Σαββατοκύριακο, υποθέτουμε γιά την παρέλαση (γιά 25η Μαρτίου), που γίνεται Κυριακή 18 Μαρτίου, στο ''ελληνικό χωριό'' Τάρπον Σπρινγκς.
Αργά Κυριακή βράδυ, επιστρέφει στην Νέα Υόρκη, όπου την Δευτέρα 19 Μαρτίου, θα παραστεί σε εορταστική εκδήλωση γιά 25η Μαρτίου στο Μπρούκλυν και θα υπογράψει ''μνημόνιο συνεργασίας'' του AEN 'Yδρας (Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού), με το Sunny Maritime College.
Γιά την Τρίτη και την Τετάρτη (20 και 21 Μαρτίου '18), δεν υπάρχει οτιδήποτε στο πρόγραμμα του υπουργού και της 9μελούς συνοδείας του. Την Τετάρτη, αργά το βράδυ, η αποστολή αναχωρεί γιά επιστροφή στην Αθήνα.
Στην συνοδεία του υπουργού, υπάρχουν 4 σύμβουλοι και 5 του Λιμενικού. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι επαφές με Λιμενικό ΗΠΑ ή με οτιδήποτε που να σχετίζεται με ναυτιλία, δεν υπάρχουν στο πρόγραμμα του κ. Κουρουμπλή. Αυτό πιστοποιεί ότι πρόκειται γιά... ''τουριστική'' επίσκεψη, αφού ''λεφτά υπάρχουν''.
Σημ.: Κάτι τέτοια γεγονότα, έχουν αναγκάσει τους Ομογενείς ΗΠΑ να αποκαλούν δημόσια 'Ελληνες υπουργούς, ''ασυνείδητους γαϊδουροτουρίστες''.

Είναι καιρός να ''ξυπνήσει'' η Ομογένεια ΗΠΑ
Τα πράγματα ΔΕΝ πάνε καλά. Η Τουρκία προκαλεί και οι ευθυνόφοβοι πολιτικοί Ελλάδας, είναι πολύ κατώτεροι των περιστάσεων, ασχολούμενοι με ''καραγκιοζιλίκια''. Ως 'Ελληνες στις ΗΠΑ, ως ελληνικής καταγωγής πολίτες της, οφείλουμε ΤΩΡΑ να προβούμε σε ενέργειες καταγγέλλοντας την τουρκική προκλητικότητα στην πολιτική ηγεσία και στα ΜΜΕ της χώρας. Τώρα, όχι μετά, επειδή, ''παραδοσιακά'', δεν μάθαμε να δρούμε, αλλά πάντα να αντιδρούμε (''κατόπιν εορτής''). Ας ασχοληθούμε λιγότερο με την ''προσφιλή'' μας ενασχόληση, δηλ. χορούς και πανηγύρια και ας πράξουμε ομαδικά γιά την πατρίδα μας. ΤΩΡΑ, όχι μετά και ''διαμαρτυρόμενοι''.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης, δεν θα είναι στο συλλαλητήριο γιά ''Μακεδονία'' (Νέα Υόρκη), ούτε θα μιλήσει σε συγκέντρωση Ομογενών
Ο αρχηγός της αξιωματικής Αντιπολίτευσης, θα είναι ''τιμώμενο πρόσωπο'' και βασικός ομιλητής σε χλιδάτο δείπνο που παραθέτουν νεόπλουτοι Ομογενείς στο «Τhe Metropolitan Club», στο Μανχάτταν Νέας Υόρκης, Πέμπτη 15 Μαρτίου '18. 'Οσοι/όσες ενδιαφέρονται να παραστούν στο δείπνο, να επικοινωνήσουν με την -διαχρονικά ''μητσοτακική''- εφημερίδα ''Εθνικός Κήρυξ'' Αστόριας Νέας Υόρκης, που έχει αναλάβει τα σχετικά, βάζοντας μπροστά, ως ''διοργανωτές'', Κατσιματίδη και Ψαρρό (από κοντά και ο παπα-Καρλούτσος).
Φυσικά, ο Κυρ. Μητσοτάκης, δεν θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση Ομογενών, ούτε θα παραστεί στο Συλλαλητήριο γιά Μακεδονία, 18 Μαρτίου '18, στον ΟΗΕ. Οι ''πολιτικοί αρχηγοί'' και οι υπουργοί, δεν καταδέχονται να ασχοληθούν με την Ομογένεια. Γι' αυτούς, είμαστε καλοί μόνο γιά τουριστικό συνάλλαγμα και γιά να πληρώνουμε φόρους στην Ελλάδα.

www.kalami.us    |    www.kalami.news

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου