20.12.18

ΣΤΑ 22,8 ΕΚ. ΕΥΡΩ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2019 ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ τυπικά από την Οικονομική επιτροπή και έρχεται προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας ο Προυπολογισμός του 2019 , ο οποίος είναι αυξημένος λόγω των πρόσθετων πόρων από το υπουργείο Εσωτερικών.
Σύμφωνα με τα όσα διατυπώθηκαν στην Οικονομική επιτροπή από την πλευρά της αντιπολίτευσης φαίνεται ότι η επόμενη συζήτηση για το νέο οικονομικό δεδομένο που αφορά τα έξοδα και έσοδα του Δήμου, αναμένεται να προκαλέσουν θύελλα καθώς εκτιμούν ότι δεν υπάρχει καμία βάση για τα κοινοτικά διαμερίσματα και μεγάλα έργα στις 3 πόλεις της Τριφυλίας, ενώ τα όποια κονδύλια εκταμιευθούν προέρχονται από τα αρμόδια υπουργεία...κι επειδή η Κυβέρνηση παραμένει...δέχεται ανηλεώς σκληρή κριτική από την συμπολίτευση εντός του τρέχοντος έτους. Βέβαια η κριτική δεν πάει σε πρόσωπα καθώς δύσκολα η παράταξη του κ. Κατσίβελα θα προβεί σε βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του κ. Χαρίτση, Σκουρλέτη κι άλλων περιοριζόμενη απλά σε γενικότητες.
ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΜΕΓΕΘΗ ΛΟΓΩ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ...
Σε ότι αφορά τα οικονομικά μεγέθη του Προυπολογισμού ανέρχεται για το 2019 στο ποσό των 22,8 εκ. ευρώ καθώς αναμένεται να είναι αυξημένος κατά 1,1 εκ. ευρώ σε σχέση με το 2018 καθώς έχουν συνυπολογιστεί πόροι ή έργα από τα αρμόδια υπουργεία και οι χρηματοδοτήσεις που έχουν υποσχεθεί οι αρμόδιοι φορείς, αν  στο μεταξύ βεβαίως, βεβαίως δεν προκύψουν εκλογές λόγω του Μακεδονικού ζητήματος. Όπως και να έχει το σίγουρο είναι ότι το Δ.Σ. Τριφυλίας θα συνεδριάσει την επόμενη εβδομάδα-μάλλον Τετάρτη 19/12-θυμίζοντας μια μικρή Βουλή! 
 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου