18.12.18

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Συναυλία, την Τετάρτη, στο Πνευματικό Κέντρο

Με συναυλία στο δημοτικό πνευματικό κέντρο (Αριστομένους) συνεχίζονται οι  προ-χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις το επόμενο τριήμερο.
 
ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ (8μμ): Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο δημοτικό πνευματικό κέντρο με τις Λέσχες Φιλίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού του Δήμου Καλαμάτας και τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας. Συμμετέχει και ο Μορφωτικός Σύλλογος Μεσσηνίας.
 
ΠΕΜΠΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ (απογευματινές ώρες)
Στην κεντρική πλατεία: Προβολή του έργου του «Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό ν. Μεσσηνίας», διάρκεια έως και 21/12.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αμεα Μεσσηνίας «H ΥΠΟΜΟΝΗ» παρουσιάζει τα έργα των παιδιών του, διάρκεια έως και 31/12.
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Στην κεντρική πλατεία «Το σπιτάκι των Τριτέκνων»: Xριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες, γλυκίσματα και δρώμενα για τους μικρούς μας φίλους, από το Σύλλογο Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας. Θα είναι ανοικτό κάθε απόγευμα έως και 24/12
 
Στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας
8μμ Εγκαίνια έκθεσης «Με χρώματα από τ' αστέρια» των σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου. Διάρκεια έκθεσης μέχρι  4/1/2019 και ώρες λειτουργίας από 10πμ μέχρι 1μμ
9μμ «Άγιος Βασίλης έφτασε από την Καισαρεία, χόρεψε, τραγούδησε, έκανε φασαρία». Παράσταση των σχολών της Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ, που θα επαναληφθεί και την επόμενη ημέρα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου