25.1.19

Δεν φαντάζεστε τι σκαρφίστηκε 23χρονος φοιτητής για να αποφύγει την επίσκεψη των γονιών του

Σε περιπέτειες έμπλεξε ένας φοιτητής που έφτασε στα άκρα προκειμένου να αποφύγει την προγραμματισμένη επίσκεψη των γονιών του.

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ο 23χρονος φοιτητής το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, έκανε φάρσα για ύπαρξη βόμβας στην πτήση EZY4319 της easyJet από τη Λιόν με προορισμό τη Ρεν! Στην πτήση επέβαιναν 159 επιβάτες μεταξύ αυτών και οι γονείς του.
Το περιστατικό συνέβη στις 18 Ιανουαρίου, λίγο μετά την απογείωση του αεροσκάφους, το οποίο αμέσως μετά το τηλεφώνημα του νεαρού επέστρεψε στη Λιόν προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι.
«O υπεύθυνος των γεγονότων έχει ταυτοποιηθεί», δήλωσε ο δημόσιος κατήγορος για να προσθέσει: «Ήταν ένας 23χρονος φοιτητής που δεν επιθυμούσε οι γονείς του, οι οποίοι επέβαιναν στην πτήση, να τον επισκεφθούν στη Ρεν».
Γάλλοι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον νεαρό που αντιμετωπίζει έως και πέντε χρόνια ποινή φυλάκισης. Εκτός αυτού θα πρέπει να δώσει και εξηγήσει στους γονείς του για το χάος που προκάλεσε.
Εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας αναφερόμενος στο περιστατικό δήλωσε: «Η easyJet επιβεβαιώνει ότι η πτήση EZY4319 από Λιόν για Ρεν στις 18 Ιανουαρίου επέστρεψε στη Λιόν λόγω θέματος που είχε να κάνει με την ασφάλεια. Ο κυβερνήτης έλαβε την απόφαση ως μέτρο ασφάλειας. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια και ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες σε συνεργασία με την αστυνομία και την πυροσβεστική. Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν κανονικά και δόθηκαν πληροφορίες καθώς και αναψυκτικά. Η ασφάλεια και η υγεία των επιβατών μας και του πληρώματος είναι η ύψιστη προτεραιότητα της easyJet».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου