25.1.19

Πολλά τα προβλήματα από τη βροχή στην Μεσσηνία

Τα καιρικά φαινόμενα συνεχίζονται και τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται. Γέμισαν χώματα – λάσπη οι περισσότεροι επαρχιακοί δρόμοι, ενώ δεν έλειψαν οι κατολισθήσεις και οι καθιζήσεις. 
Μεγάλος όγκος νερού παρατηρείται, πάλι, σε περιοχές της Βελίκας, όπου υπάρχουν συνεργεία για τον καθαρισμό ρεμάτων, ώστε να υπάρξει αποσυμφόρηση.
Στο Κοπανάκι, υπήρξε συγκέντρωση βροχής σε περιοχή κάτω από τις γραμμές, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν τουλάχιστον πέντε σπίτια. Χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για την απάντληση των υδάτων και την απομάκρυνση των ατόμων που διέμεναν στις κατοικίες.
Κλιμάκιο Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και του δήμου Τριφυλίας επιθεωρήθηκαν περιοχές που επλήγησαν στο Κοπανάκι και σε δημοτικές κοινότητες της ευρύτερης περιοχής. Στόχος, η καταγραφή τυχόν ζημιών και η άμεση παρέμβασή μας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν επείγουσες περιπτώσεις.
·        Με ανακοίνωση του ο δήμος Τριφυλίας καλεί τους πολίτες που υπέστησαν ζημιές στις κατοικίες τους από τις βροχοπτώσεις να προσέλθουν στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα για να καταθέσουν δήλωση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου