24.1.19

ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ - Δεν έχει αλλάξει τίποτα στην Δακοκτονία

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Χανδρινού με ομιλητή τον κ Κυριακόπουλο Προϊστάμενο της ΔΑΟΚ Μεσσηνίας με θέμα την Δακοκτονία, ενημερωθήκαμε πως δεν έχει αλλάξει τίποτα προς την σωστή και έγκαιρη εφαρμογή του προγράμματος.
Παραμένει η ίδια εγκληματική αδιαφορία  και ανευθυνότητα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης  η οποία οδήγησε για δεύτερη   χρονιά την τελευταία τριετία  στη τεράστια καταστροφή της  ελαιοπαραγωγής  και στη  δραματική μείωση του εισοδήματός μας.
Σε συνάρτηση με την υπέρογκη φορολόγηση, τα χαράτσια, τις εξευτελιστικές τιμές των αγροτικών προϊόντων και τη συνεχή αύξηση του κόστους παραγωγής οδηγούμαστε μια ώρα νωρίτερα στο ξεκλήρισμα.
Δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια μπροστά σε αυτή τη βάρβαρη πολιτική που μας τσακίζει.
Θα είμαστε σε επιφυλακή και θα αγωνιστούμε για την αλλαγή των νόμων που μας στερούν το δικαίωμα σε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.
Σαν πρώτο βήμα καλούμε τους αγρότες  στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί  την Δευτέρα 28 Γενάρη και ώρα 6.30 μ.μ. στα γραφεία του Αγροτικού Συλλόγου με θέμα τη συμμετοχή μας στις  κινητοποιήσεις που ξεκινούν σε όλη την Ελλάδα.

24 Γενάρη 2019
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου