24.1.19

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις

Με Χρήστο Φερεντίνο (και φέτος) παρουσιαστή και τους Onirama θα κλείσουν 10 Μαρτίου οι φετινές απόκριες και οι καρναβαλικές εκδηλώσεις την πλατεία Καλαμάτας. 
Λεπτομέρειες δόθηκαν από την επιτροπή Καρναβαλικών Εκδηλώσεων του δήμου που συντονίζει όλα όσα θα συμβούν στην Μεσσηνιακή  πρωτεύουσα. Τα μέλη της επιτροπής υποστηρίζουν πως και φέτος  πλούσιο θα είναι το πρόγραμμα με πολλές εκδηλώσεις και συναυλίες. Ήδη 21 γκρουπ έχουν δηλώσει συμμετοχή και η υποβολή δηλώσεων συνεχίζεται.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά την Παρασκευή (25 Ιανουαρίου), 6μμ, στο δημοτικό πνευματικό Κέντρο, θα  ξεκινήσει η λειτουργία του εκθετηρίου στολών, καθώς και οι κληρώσεις για τα παιχνίδια του Καρναβαλιού.
Η έναρξη του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, στην Κεντρική Πλατεία. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Φωτεινή Ψυχίδου και θα ολοκληρωθεί με συναυλία των REC.
Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, επίσης στην Κεντρική Πλατεία – Βας. Γεωργίου, ο ερμηνευτής Δημήτρης Καραδήμος θα ταξιδέψει το κοινό σε λαϊκά μονοπάτια.
Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019, θα γίνει το πάρτι του Καρναβαλιού στο ξενοδοχείο Elite.
Το Kαρναβάλι θα κορυφωθεί 9 και 10 Μαρτίου. Το Σάββατο θα υπάρχει η νυχτερινή παρέλαση, που θα ξεκινήσει από τα «Ουζάκια» και θα καταλήξει στο Ιστορικό Κέντρο. Θα την παρουσιάσουν η Φωτεινή Ψυχίδου και η Άστρη Μαυρέα.
Το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου, με τη μεγάλη του παρέλαση. Θα ξεκινήσει από το κτήριο της Φιλαρμονικής και θα καταλήξει στην Κεντρική Πλατεία. Την παρουσίαση θα έχει και φέτος ο Χρήστος Φερεντίνος, και θα ακολουθήσει η συναυλία με τους Onirama.
Σημειώνεται πως οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καλαμάτας περιλαμβάνουν δράσεις στην πόλη και τις γειτονιές της, καθώς και στις Τοπικές Κοινότητες, όπως και το δρώμενο ευετηρίας στη Νέδουσα.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή ως γκρουπ στο Καρναβάλι, μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο της Καρναβαλικής Επιτροπής στο 2721 181030, να αποστείλουν mail στη διεύθυνση: info@kalamatianokarnavali.gr ή να καταθέσουν την αίτησή τους μέσω της ιστοσελίδας www.kalamatianokarnavali.gr
 
Το γραφείο λειτουργεί από Δευτέρα έως Σάββατο το πρωί 11 με 2 και 6 με 9 το βράδυ και βρίσκεται στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, (ημιώροφος), με πρόσβαση απευθείας από την οδό Αριστομένους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου