7.3.19

19ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας - Η οργανωτική Επιτροπή

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας συνεχίζει αδιάκοπα τις ενέργειες για την διοργάνωση του Αγώνα Δρόμου της Πόλης μας.
Ο 19ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί μεσα στην καρδιά της Άνοιξης το Σάββατο 20 Απριλίου 2019(18:00). Ο φετινός αγώνας είναι αφιερωμένος στονΣύλλογο Τυφλών Καλαμάτας.
Η συνεχής ανοδική πορεία των συμμετοχών την τελευταία δεκαετία υποχρεώνει τον Σύλλογο να προγραμματίσει με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο την διεξαγωγή του αγώνα, που αποτελεί «Γιορτή της Άθλησης» των Συμπολιτών μας και μέσο προβολής της ομορφιάς της Πόλης που ζούμε σε όλη την Ελλάδα.
Συγκροτήθηκε διευρυμένη Οργανωτική Επιτροπή  η οποία επεξεργάζεται τις ανάγκες της διοργάνωσης και τη συμπλήρωση με καινοτόμες ιδέες και προτάσεις οι οποίες θα αναβαθμίσουν την ποιότητά του, θα πολλαπλασιάσουν τις συμμετοχές και θα μεγαλώσουν το όφελος στην Πόλη μας.
Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής είναι:
Αλεξόπουλος Θύμιος,Βαϊνά Βάσω,Βέβες Γιώργος, Διαμαντόπουλος Θόδωρος, Ζάννης Αλέξης, Καλδή Άννα, Καμπάς Παναγιώτης, Μιχαλάκης Γιώργος, Μιχαλόπουλος Κώστας, Μπένος Χρήστος, Μπούρας Στέλιος, Ξυπόλιτος Στέλιος, Παρθένης Άγγελος, Ρεϊτζοπούλου Όλγα, Σιδερέας Βαγγέλης, Τσιριβάκος Δημήτρης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου