7.3.19

Ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές στον ΣΚΑΙ

Άλλοι κόβονται κι άλλοι ξεκινούν νέες εκπομπές στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
Παρασκευή, μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα, ο Θέμης Γεωργαντάς θα παρουσιάζει, με διαφορετικό τρόπο, συνεντεύξεις με προσωπικότητες απ΄ όλους τους χώρους. Κυρίως του καλλιτεχνικού. 
Στην πρεμιέρα θα καλεσμένοι θα είναι ο Αντώνης Ρέμμος και η Ναταλία Γερμανού. Περιεχόμενο παρόμοιο με αυτό εκπομπής του Γεωργαντά όταν είχε συμβόλαιο στον ΑΝΤ-1. 
Επίσης κάθε Σάββατο και Κυριακή θα έρχονται (10 με 12.30 το πρωί) με «Ακραία Φαινόμενα» ο Τάκης Χατζής και ο Δημήτρης Καμπουράκης. Υποστηρίζουν πως θα παρουσιάζουν την επικαιρότητα με άλλο τρόπο.
Από την άλλη:   
Σταματάει η εκπομπή για το Σαρβάϊβορ, που ήταν στον αέρα πριν το δελτίο ειδήσεων. Στη θέση της θα προβάλλεται Τουρκικό σήριαλ. 
·        Aναβλήθηκε (για δεύτερη φορά) η εκδίκαση της δίκης του επιχειρηματία και μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο περσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ανέβαλε τη δίκη για τις 20 Σεπτεμβρίου 2019.  
Στην υπόθεση κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού εκτός του Ιβάν Σαββίδη, είναι ο Λ. Μίχελ και άλλα έξι άτομα, (πέντε της ιδιωτικής φρουράς του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ και ένας εν ενεργεία αστυνομικός - μέλος της ασφάλειας του Σαββίδη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου