" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

9.3.19

Πάτρα: Υποψήφιος με τον Νίκο Νικολόπουλο, ο Μεσσήνιος Κώστας Βοργιάς

Πρόσφατα ο κ. Βοργιάς επανεξελέγη Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών 

Ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς στην τοπική κοινωνία, αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, ο πρόσφατα και πανηγυρικά επανεκλεγείς Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κώστας Βοργιάς πλαισιώνει την δημοτική παράταξη της «Νέας Πάτρας» και τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Νικολόπουλο.
Η κοινωνικότητα του Κώστα Βοργιά είναι τόσο έντονη, ώστε πάντα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα κοινά, είτε σαν Πρόεδρος των Μεσσήνιων της Πάτρας, είτε τώρα σαν Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων. Άλλωστε το «μικρόβιο» της συμμετοχής στα κοινά είναι… οικογενειακό, αφού κι ο αδερφός του, ο πρώην διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου Σωτήριος Βοργιάς, επί πολλά χρόνια θητεύει στον Δήμο Γλυφάδας.
Για την συμμετοχή του στο συνδυασμό «Νέα Πάτρα» ο Κώστας Βοργιάς υπογράμμισε τα εξής:
«Αποδέχθηκα την πρόσκληση για να υπηρετήσω την ακομμάτιστη τοπική αυτοδιοίκηση στο πλευρό του Νίκου Νικολόπουλου, που έχει δώσει διαπιστευτήρια πολιτικής συνέπειας, γνώσεων, ικανοτήτων και αποδεδειγμένης αγάπης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Πάτρας. Ο Νίκος αποτελεί την εγγύηση για ένα ελπιδοφόρο και αναδημιουργικό μέλλον της Αχαϊκής πρωτεύουσας».
Από τη πλευρά του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Νικολόπουλος καλωσόρισε στην δημοτική παράταξη με θερμά λόγια τον Κώστα Βοργιά:
«Χαίρομαι γιατί ο Κώστας είναι κοντά μας. Έχει δοκιμασθεί στα δύσκολα και έχει περάσει επιτυχώς εξετάσεις , γι αυτό και έχει τιμηθεί πολλές φορές από τους συνδημότες μας, που έλκουν τη καταγωγή τους από την Μεσσηνία και από τους συναδέλφους της ΕΛ.ΑΣ. Στο «αύριο» της Πάτρας είμαι βέβαιος ότι η συμβολή του θα είναι χρήσιμη και αποδοτική».


πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου