" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

6.3.19

Με Ρουβά το καρναβάλι στο Άργος

Με συναυλία του Σάκη Ρουβά θα ολοκληρωθούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Άργος.
Δεσπόζει η Σαββατιάτικη , νυχτερινή , ποδαράτη ,παρέλαση αλλά η κορύφωση των εκδηλώσεων θα είναι την Κυριακή. Στις 7 μμ, στην πλατεία Αγίου Πέτρου, μετά την παρέλαση ομάδων και αρμάτων, θα δώσει συναυλία ο Σάκης Ρουβάς.
Επίσης το βράδυ της Πέμπτης, η χορωδία «Αναπολώντας» υπό τον μαέστρο  Γιάννη Κόντη θα… περπατήσει στα στενά της πόλης, τραγουδώντας καντάδες και τραγούδια μια άλλης εποχής.
Στο Ναύπλιο, ξεχωρίζει το βενετσιάνικο καρναβάλι το βράδυ του Σαββάτου , στην πλατεία Συντάγματος με το ενετικό χρώμα και τις ταραντέλες. Την Κυριακή η καθιερωμένη παρέλαση αρμάτων θα καταλήξει στο λιμάνι της πόλης. Την Καθαρά Δευτέρα υπάρχει το Λυγουριάτικο Καρναβάλι ενώ πολλές ακόμη εκδηλώσεις θα γίνουν σε τοπικά διαμερίσματα όλων των δήμων της Αργολίδας.
Λόγω των εκδηλώσεων στο Ναύπλιο και σε άλλες τουριστικές περιοχές του νομού αναμένεται η πληρότητα των ξενοδοχειακών μονάδων να αγγίξει το 100%.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου