8.3.19

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Ω ΚΑΙΡΟΙ Ω ΗΘΗ

Σε πράξη βανδαλισμού κατά του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας  προέβη προχθές τη νύχτα το ΠΑΜΕ δίνοντας δείγμα γραφής της νοοτροπίας αλλά και της αισθητικής του. Τοποθετώντας αφίσες σε όλη την πρόσοψη που ούτε  τους ανήκει ,ούτε διατίθενται φυσικά, να αποκαταστήσουν ,επέδειξαν με ηχηρό τρόπο για άλλη μια φορά την αρχή  που διέπει τον σχηματισμό τους, ότι δεν  μπορούμε να χειραγωγήσουμε το καταστρέφουμε .Κίνηση που εκτός από έλλειψη σεβασμού προς το κοινό αίσθημα αποδεικνύει και μειωμένη αντίληψη του ιδίου οφέλους αφού το κτήριο αυτό ανήκει και σε αυτούς όπως και σε όλους τους εργαζόμενους που έχουν συμβάλει οικονομικά για να κατασκευαστεί.
Ας σημειωθεί ότι, προπηλακίζοντας καθαρίστριες , διαλύοντας επισημά και καταστρέφοντας ότι δεν τους ανήκει συνέδρια μας κάνουν να σκεφτούμε πρακτικές ακραίων σχηματισμών που επιλέγουν να δρουν νύχτα, κατά προτίμηση   πολλοί μαζί για να …….. ‘’σιγά μη φοβηθώ’’’
Την επόμενη μέρα οι περαστικοί από την οδό Αριστομένους στο ύψος του Εργατικού Κέντρου έστεκαν να ‘’καμαρώσουν’’ την Αποκριάτικη διακόσμηση και κουνούσαν με αποδοκιμασία και χλεύη το κεφάλι.
Δυστυχώς για μας δεν έχουμε ακόμη καταφέρει να συνηθίσουμε τις τραγελαφικές ενέργειες της συγκεκριμένης παράταξης οι οποίες ακόμη μας εκπλήσσουν.


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ  ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ  ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΓΡΑΦΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΠΑΜΕΣΣΗΝΝΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου