25.4.19

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ: 1η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ 4ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΕΩΝ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ»

Το Τέταρτο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Νέων «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» του Δήμου Πύλου-Νέστορος ολοκληρώθηκε με επιτυχία εχθές, στο Στάδιο της Πύλου, με τη συμμετοχή 9 ακαδημιών ποδοσφαίρου και πάνω από 400 συμμετέχοντες αθλητές. Μεγάλος νικητής του Τουρνουά ήταν η ομάδα του Παναιτωλικού αφού επικράτησε του Αίαντα με 2-1.

Το τριήμερο τουρνουά ξεκίνησε τη Μ. Δευτέρα και ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Μ. Τετάρτης με την τελετή απονομής των κυπέλλων, στο στάδιο της Πύλου. Αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιρικές ομάδες Παναιτωλικός, Αίαντας Καλαμάτας, Αθλητική Ακαδημία Χώρας, Α.Ο. Μεθώνης, Πατίστα, Α.Ο. Τσικλητήρα, Α.Ο. Θήβας και Tornados. Οι ποδοσφαιρικές ομάδες των κατηγοριών Κ-11, Κ-13 και Κ-15 που συμμετείχαν έμειναν κατευχαριστημένοι από τη φιλοξενία του Δήμου και παρουσίασαν τον καλύτερό τους εαυτό στους αγώνες.

Στην τελετή λήξης που ακολούθησε του τελικού, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτριος Καφαντάρης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πύλου Ηλίας Γουρνάς, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Παιδείας Γιώργος Μπαχούμας και ο Εκπρόσωπος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Παναγιώτης Καλκαβούρας απένειμαν το κύπελλο, τα μετάλλια και τις αναμνηστικές πλακέτες στους νικητές και στις συμμετέχοντες ομάδες και στους διαιτητές.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης δήλωσε: «Εκδηλώσεις όπως η σημερινή δείχνουν ότι τα έργα αθλητισμού που έχουμε πραγματοποιήσει πιάνουν τόπο και δίνουν σημασία στην καθημερινότητα του πολίτη. Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΠΣ Μεσσηνίας για την υποστήριξή τους στη διεξαγωγή των αγώνων, τον Νίκο Κακαλέτρη που κάθε χρόνο στηρίζει έμπρακτα με το συντονισμό του την προσπάθεια του Δήμου για τον αθλητισμό στην περιοχή μας, αλλά και τον χορηγό μας τα εμφιαλωμένα νερά ΑΝΔΑΝΙΑ.».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου