" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

27.4.19

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΕΘΙΜΟΥ ΓΛΟΜΠΩΝ - ΣΤΕΛΝΩ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η διεξαγωγή του παραδοσιακού εθίμου των Γλόμπων - Στέλνω μια ευχή στον ουρανό, την Μεγάλη Παρασκευή και κατά την συνάντηση των δυο επιτάφιων στην Κεντρική Πλατεία Κυπαρισσίας, από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος». Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά.
Μικροί και μεγάλοι έκαναν μια ευχή, έγιναν μια αγκαλιά και άφησαν εκατοντάδες γλόμπους να γεμίσουν τον ουρανό της Κυπαρισσίας. Να σημειωθεί, πως ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας είχε φροντίσει αυτή τη χρονιά οι γλόμποι να είναι περισσότεροι από κάθε άλλη φορά, ώστε να μην μείνει ευχή… στη γη!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει και στους εθελοντές που συγκεντρώθηκαν από νωρίς για να βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή του εθίμου. Δυναμική και η παρουσία των μαθητών του γυμνασίου Κυπαρισσίας που συμμετείχαν και βοήθησαν στην διαδικασία.
Και του χρόνου με υγεία, αγάπη και ξανά μαζί στην όμορφη Κυπαρισσία μας…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου