" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

26.4.19

ΣΟΚ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ! 5 Γυναίκες… 2 Παιδιά… Τελειώνει Εδώ;

Μικρές οι λέξεις σοκ και φρίκη για να περιγράψουν το συναίσθημα που διακατέχει όλους τους Κύπριους πολίτες μπροστά στη δολοφονική δράση του 35χρονου Νίκου Μεταξά.

7 δολοφονίες…
Ένας καθ’ ομολογία serial killer…
Οι χειρότεροι φόβοι όλων επιβεβαιώθηκαν  μετά και την φρικιαστική ομολογία του 35χρονου η οποία άφησε σοκαρισμένους ακόμα και τους έμπειρους ανακριτές που διερευνούν την υπόθεση.

Πως άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι…
Μετά την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης για τον φόνο της MARICAR VALDEZ ARQUILA από τις Φιλιππίνες ο 35χρονος, ύστερα από ανάκριση, ομολόγησε στους ανακριτές της υπόθεσης τη διάπραξη των ακολούθων εγκλημάτων:
Παραδέχθηκε τον φόνο της Maricar και ακόμα ομολόγησε και παραδέχθηκε τη διάπραξη άλλων δύο υποθέσεων φόνου με τρία θύματα.
Για την υπόθεση της Ορούντας παραδέχθηκε ότι πρόκειται για Νεπαλέζα ή Ινδή, την οποία σκότωσε το καλοκαίρι του 2018, χωρίς να προσδιορίσει ακριβώς το χρόνο. Υπέδειξε τον χώρο που την έθαψε, ένα λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα. Η σορός εντοπίστηκε και ανασύρθηκε σκελετωμένη από λάκκο.
Για την δεύτερη νέα υπόθεση ομολόγησε ότι διέπραξε άλλο ένα διπλό φόνο, μιας μητέρας και της ανήλικης κόρης της από τη Ρουμανία, που πιστεύεται ότι είναι η LIVIA FLORENTINA BUNEA και η κόρη της ELENA NATALIA BUNEA 8 χρόνων.

Τα θύματα του ανθρώπου που σόκαρε την κοινή γνώμη μετά από ομολογία του είναι 7
Mary Rose 38 ετών από Φιλιππίνες
Το πτώμα της βρέθηκε στο φρεάτιο Μιτσερού
Arian Palanas Lozano 28 ετών από Φιλιππίνες
Το πτώμα της βρέθηκε στο φρεάτιο Μιτσερού
Maricar Valdez Arquila 29 ετών από Φιλιππίνες
O 35χρονος υπέδειξε ότι το πτώμα της βρίσκεται στην περιοχή Μιτσερού
Γυναίκα από Νεπάλ ή Ινδία – Άγνωστη ταυτότητα της</ Livia Florentina Bunea 36 ετών από Ρουμανία
Elena Natalia Bunea 8 ετών από Ρουμανία
Ο 35χρονος υπέδειξε ότι τα πτώματα μάνας και κόρης βρίσκονται στην περιοχή Μιτσερού
Sierra 6 ετών
Ο 35χρονος επιμένει ότι η σορός της κόρης της Mary Rose βρίσκεται στη λίμνη Μεμί Ξυλιάτου
Τελειώνει Εδώ;
Μετά και τις συγκλονιστικές ομολογίες του 35χρονου πρώτο και βασικότερο ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν οι ανακριτές είναι κατά πόσον η δράση του 35χρονου Μεταξά τελειώνει εδώ ή θα βρεθούμε τις επόμενες μέρες μπροστά σε νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις.
Οι ανακριτές της υπόθεσης και τα μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θέτουν κάτω από το μικροσκόπιο τους κάθε στοιχείο που υπάρχει για να απαντήσουν και σε άλλα βασικά ερωτήματα.

Πότε άρχισε η δολοφονική δράση του Νίκου Μεταξά;
Πόσα είναι τα θύματα του;
Ποιο ήταν το κίνητρο του;

Διάλεγε τα θύματα του ή σκότωνε αδιακρίτως;
Πάντως φαίνεται να μην υπάρχει κανένα «μοτίβο» πίσω από τον δολοφονικό τρόπο δράσης του. Μέχρι χθες υπήρχε η πεποίθηση ότι ο Νίκος Μεταξάς επέλεγε ως θύματα του γυναίκες ασιατικής καταγωγής. Η ομολογία για δολοφονία γυναίκας και κόρης από τη Ρουμανία αλλάζουν τα δεδομένα.
Και το βασικότερο ερώτημα παραμένει.

Γιατί σκότωσε δύο αθώα παιδιά;
Μεγάλη μέρα για τη συνέχιση των ερευνών η Παρασκευή, με την Αστυνομία να πιάνει δουλειά σε Μιτσερό για εντοπισμό των τριών θυμάτων από σημείο που υπέδειξε ο δράστης και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο για εντοπισμό της σορού της μικρής Sierra.
Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό το πότε θα διενεργηθεί η νεκροτομή επί της σορού της γυναίκας που ανασύρθηκε νεκρή από λάκκο στο πεδίο βολής της Ορούντας, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι θα γίνει στην παρουσία ανθρωπολόγων. Η σορός είναι σκελετωμένη και σίγουρα σε μη αναγνωρίσιμη κατάσταση.
Οι αρχές αναμένεται να επιδοθούν παράλληλα και σε μια προσπάθεια εντοπισμού συγγενικών προσώπων των γυναικών που δολοφονήθηκαν ώστε να λάβουν δείγματα DNA για ταυτοποίηση των θυμάτων.
Η φρικιαστική είδηση της δολοφονικής δράσης του καθ’ ομολογία πλέον serial killer βρίσκεται μεταξύ των πρώτων θεμάτων μεγάλων διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου