31.5.19

Θρίλερ με τον θάνατο 14 χρονης σε εφηβική γιορτή στην Σαντορίνη

Κάποια στιγμή η 14χρονη ένιωσε αδιαθεσία και προτού προλάβουν οι φίλοι της να τη ρωτήσουν τι έπαθε, σωριάστηκε λιπόθυμη στο δάπεδο

Σε πάρτι θανάτου μετατράπηκε εφηβική γιορτή γενεθλίων στην περιοχή του Εμπορειού στη Σαντορίνη για 14χρονη η οποία άφησε την τελευταία της πνοή μπροστά στα μάτια των έντρομων συμμαθητών της.
Το πάρτι γενεθλίων που έβαψε στα μαύρα το κυκλαδίτικο νησί άρχισε γύρω στις 9 το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι συμμαθήτριας της άτυχης 14χρονης Κατερίνας. 

Σύμφωνα με την Espresso, οι γονείς της εορτάζουσας έφυγαν από το σπίτι έπειτα από απαίτηση των παιδιών να τα αφήσουν λίγο ελεύθερα να διασκεδάσουν. Πήγαν μία βόλτα με τους άλλους γονείς, ενώ οι 13 έφηβοι άρχισαν να χορεύουν.
 Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πάρτι υπήρχε και αλκοόλ.
Κάποια στιγμή η 14χρονη ένιωσε αδιαθεσία και προτού προλάβουν οι φίλοι της να τη ρωτήσουν τι έπαθε, σωριάστηκε λιπόθυμη στο δάπεδο. Το κορίτσι που είχε γενέθλια τηλεφώνησε τρομαγμένο στη μητέρα του, ζητώντας της να επιστρέψει αμέσως στο σπίτι. “Ελάτε πίσω γρήγορα”, ήταν τα λόγια του κοριτσιού.
Η άτυχη Κατερίνα διακομίστηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας χωρίς τις αισθήσεις της. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειές τους, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τη σώσουν. Το Κέντρο Υγείας ειδοποίησε την Αστυνομία γύρω στις 11 τη νύχτα και στο σπίτι όπου έγινε το πάρτι έσπευσαν αστυνομικοί.
Εκεί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατέσχεσαν δεκάδες άδεια μπουκάλια με αλκοόλ και έκτοτε έχει αρχίσει ένα θρίλερ για να διαπιστωθούν οι λόγοι για τους οποίους κόπηκε το νήμα της ζωής της άτυχης μαθήτριας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου