30.5.19

Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ο Π. Καμμένος;

Το ερώτημα που μπαίνει τώρα είναι τι θα απογίνουν οι τρεις βουλευτές που έμειναν πιστοί στον Πάνο Καμμένο ως την τελευταία στιγμή

 Παρά την αντίθεση του κόμματος στη Συμφωνία των Πρεσπών, όλα δείχνουν ότι οι πολίτες δεν εκτίμησαν την στάση του Πάνου Καμμένου να έχει συγκυβερνήσει με τον Αλέξη Τσίπρα και να τον έχει στηρίξει ως το παρά πέντε.


Την απόφαση να μη συμμετάσχουν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου έχουν λάβει, σύμφωνα με πληροφορίες, η ηγεσία, δηλαδή ο Πάνος Καμμένος και τα κορυφαία στελέχη των ΑΝΕΛ, σύμφωνα με το iefimerida.gr
Οι ΑΝΕΛ, που στις προηγούμενες ευρωεκλογές του 2014 είχαν συγκεντρώσει το αξιοσέβαστο ποσοστό του 3,46% και είχαν προσελκύσει 198.000 ψηφοφόρους, βρέθηκαν προ μεγάλης εκπλήξεως την περασμένη Κυριακή.
Το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι τι θα απογίνουν οι τρεις βουλευτές που έμειναν πιστοί στον Πάνο Καμμένο ως την τελευταία στιγμή: η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο Κώστας Κατσίκης και ο Αριστείδης Φωκάς, (προέρχεται από την Ενωση Κεντρώων).
Ζήτημα τίθεται και για τον Κώστα Ζουράρι, ο οποίος στήριξε τον Αλέξη Τσίπρα σε όλες τις αναμετρήσεις στη Βουλή, αλλά είναι άγνωστο αν θέλει να συνεχίσει την πολιτική με το κόμμα «Πυρίκαυστος Ελλάδα».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου