1.6.19

Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ, στη Μαδρίτη, με Αγγλικές ομάδες

Αγγλική υπόθεση είναι και ο τελικός του Champions League το βράδυ του Σαββάτου. 
 
Μετά την Τσέλσι  και την Άρσεναλ που έπαιξαν στον τελικό του UEFA EUROPA CUP (νικήτρια και τροπαιούχος η Τσέλσι) τώρα η Τόττεναμ με την Λίβερπουλ θα βρεθούν αντιμέτωπες, στη Μαδρίτη, όπου  θα φιλοξενηθεί ο τελικός της σπουδαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.
Χιλιάδες οπαδοί των δυο ομάδων, βρίσκονται ήδη στην Ισπανική πρωτεύουσα δίνοντας το δικό τους χρώμα. Οι δυο φιναλίστ έχουν πάρει από 16.613 εισιτήρια για τους φίλους τους, αλλά οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για παρουσία πάνω από 70.000 Άγγλων οπαδών!  Έτσι δεν είναι λίγοι αυτοί που διαθέτουν υπερβολικά μεγάλα ποσά στη μαύρη αγορά προκειμένου να έρθει στην κατοχή τους ένα «μαγικό χαρτάκι».
Τα ακριβότερα εισιτήρια κοστίζουν 600 ευρώ και τα φθηνότερα 70 περίπου ευρώ. Υπάρχουν και ενδιάμεσες τιμές.  Όσοι δεν αποκτήσουν εισιτήριο μπορούν με 5 ευρώ να δουν τον τελικό από τις ειδικές ζώνες που δημιουργεί η ΟΥΕΦΑ για τους οπαδούς σε κεντρικά της πόλης. Διαφορετικά σε μπαρ και καφετέριες.
Η αστυνομία της Μαδρίτης έχει επιστρατεύσει περίπου 4.700 άνδρες σε όλη την πρωτεύουσα για να διασφαλίσει την τάξη.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 10μμ και θα μεταδοθεί (για όσους είναι συνδρομητές) από την cosmote tv και σε ελεύθερο πρόγραμμα από την ΕΡΤ. Φυσικά πριν την έναρξη θα υπάρχουν ειδικές εκπομπές για να … βάλουν το φίλαθλο κοινό στο κλίμα του αγώνα. 
 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου