31.5.19

Μήνυμα ενότητας του Κυριάκου Μητσοτάκη και στήριξης στο πρόσωπο του Παναγιώτη Νίκα από την Τρίπολη

 «Ο Παναγιώτης Νίκας άλλαξε την όψη της Καλαμάτας, θα στηρίξει ενεργά τις προοπτικές της Πελοποννήσου».

Μετά από μία σύντομη βόλτα στο κέντρο της Τρίπολης, ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε μία σύντομη δήλωση για τις προσεχείς εκλογές.
Αρχικά, ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης μίλησε για την καταγωγή του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη Στεμνίτσα και τόνισε … «Χαιρετίζουμε τον επόμενο πρωθυπουργό.»
Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε: «Αισθάνομαι ότι είμαι στο σπίτι μου κι έχω μεγάλο ενδιαφέρον για την Πελοπόννησο και σας ζητώ να στηρίξουμε τον Παναγιώτη Νίκα και να τον εκλέξουμε Περιφερειάρχη. Την προηγούμενη Κυριακή έγινε το πρώτο βήμα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, στις 7 Ιουλίου θα γίνει το τρίτο οριστικό βήμα για μία Ελλάδα πιο φωτεινή για όλους τους Έλληνες.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν και θα αγωνιστώ να πείσω τους καχύποπτος ότι αξίζουν της εμπιστοσύνης μας.
Η ΝΔ μπορεί να απαντήσει στις προκλήσεις των καιρών, ενωμένη, τώρα έχουμε να ολοκληρώσουμε τον αγώνα, θέλω να κάνουμε το 2 στα 2, να πάρουμε το Δήμο, να πάρουμε την Περιφέρεια.
Γνωρίζω χρόνια τον Παναγιώτη, είναι άξιος αυτοδιοικητικός, άλλαξε την όψη της Καλαμάτας και να γνωρίζει την επόμενη μέρα θα έχει ένα σύμμαχο στο Μέγαρο Μαξίμου που θα στηρίξει ενεργά τις προοπτικές της Πελοποννήσου για όλους..
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας είπε: "Καλωσορίζω τον Πρόεδρο μας στην πρωτεύουσα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, υπόσχομαι Πρόεδρε ότι θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για την Περιφέρεια και πρώτα απ΄ όλα για την Τρίπολη και την Αρκαδία."
Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης προσέθεσε ... "Βλέπω διάφορα να διακινούνται στο διαδίκτυο. Η έδρα της Περιφέρειας δεν αλλάζει, εδώ είναι και εδώ θα παραμείνει."




πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου