" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

22.8.19

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Ετοιμασίες για τη Λευκή Νύχτα 2019

Στις 31 Αυγούστου

Το επόμενο Σάββατο 31 Αυγούστου - τελευταία μέρα των εκπτώσεων - θα πραγματοποιηθεί στους εμπορικούς δρόμους της Καλαμάτας η 7η Λευκή Νύχτα 2019. Θα είναι μια βραδιά αφιερωμένη σε συμφέρουσες αγορές από τα καταστήματα της Καλαμάτας και με πολλή διασκέδαση.

Η. Μεσσηνιακή πρωτευουσα θα υποδεχθεί από τις 8.30. το βράδυ και μέχρι το ξημέρωμα όσους επισκέπτες από κοντινές και μακρινές περιοχές (αλλά και όσους Έλληνες και ξένους τουρίστες βρίσκονται ακόμη στην πόλη) , στο πλαίσιο της Λευκής Νύχτας. Στόχος και προσπάθεια είναι να συμβάλει στην τόνωση της εμπορικής και επιχειρηματικής κοινότητας της πόλης.
Για την καλή προετοιμασία και επιτυχή διενέργεια της Λευκής Νύχτας Καλαμάτας έγινε σύσκεψη, με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου και εκλεγέντος Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου, του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής Νίκου Μπασακίδη και υπηρεσιακών στελεχών. Εξετάσθηκαν θέματα για την πιο καλή προετοιμασία των εκδηλώσεων της 7ης Λευκής Νύχτας Καλαμάτας και οργανωτικές λεπτομέρειες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου